Scudo Sports

Kapıda Ödeme

Glise

Üye
Tepki
28
İsim
furkan
Merhaba.Ben internet den bisiklet kaskı almayı düşünüyorum.Yalnız Kredi kartı kullanmadığımdan ve kapıda ödeme daha güvenli olacağını düşündüğümden kaskı kapıda ödeme ile almayı düşünüyorum.Yalnız bisiklet adı altın da ki sitelerde kapıda ödeme seçeneği yok benim bildiğim.Eğer sizin bildikleriniz varsa bana yardımcı olabilir misiniz?:harika:

Scudo
yanlış hatırlamıyorsam bisikletciden.com da vardı kapıda ödeme

Baktım şimdi ödeme seçeneklerine en son havale ile var.Teşekkürler yine de yardımın için:)

İninal kart deneyebilirsiniz. Ben ondan kullanıyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı şimdiye dek.

Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra bu devirde internetten alışveriş yapmaktan korkmanın anlamı yok.

• Beğen
Tepkiler: Volg
@Glise Hocam ininal kart veya paypal nakit kart kullanarak internetten alışveriş yapabilirsin .

Teşekkür ederim cevaplar için.İninal kart'ı deneyeceğim.:harika:
@ahmtayd Doğru diyorsunuz aslında ama ne yapıcaksın işte insan çekiniyor.:uzgnm:
:)

@Mustafa555 O konuda bir bilgim yok ama yanlış girsen de bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum yeni konu açmayayım dedim, kapıda ödemeli bir ürün aldık. Bu ürün kapımıza geldiğinde ödeme yapmadan kutusunu açıp inceleme hakkımız var mıdır? begenmediğimiz, hatalı ürünü satın almadan gönderebiliyor muyuz?

Evet vardir tutanak tutturursunuz hata kargo sirketindeyse zarariniz tazmin edilir. Diger durumlarda yanlis urun falansa da saiciyla gorusmeniz gerekir.

@nurimo
benim korktugum konu ürün 0diye geliyor, daha önce paketinin açılmış ya da kullanılmış olması. bide orjinal olup olmadığı konusunda merak ettiğim şeyler var. o zaman kontrol etmeden para vermemeliyiz?

@nurimo
Çok teşekkürler cevabınız için.

Geri