K Karakartal Platton Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2006 Mesaj 749 Tepki 151 13 Ocak 2007 #1 Arkadşlar acil yardımınız lazım bilgisayarım kapanmıyor.Zone Alarm Pro görevini sonlardır diyor.Şimdi sonlandır şıkkına tıklıyorum.Ayarlanız kaydediliyor diyor ama kapanmıyor.Bu yüzden reset atmak zorunda kalıyorum.Arkadaşlar acil yardım.
Arkadşlar acil yardımınız lazım bilgisayarım kapanmıyor.Zone Alarm Pro görevini sonlardır diyor.Şimdi sonlandır şıkkına tıklıyorum.Ayarlanız kaydediliyor diyor ama kapanmıyor.Bu yüzden reset atmak zorunda kalıyorum.Arkadaşlar acil yardım.
T t-genc Forum Bağımlısı Kayıt 21 Haziran 2006 Mesaj 705 Tepki 415 Şehir etiler/istanbul 13 Ocak 2007 #2 fişi çek sonra bir daha aç.yine kapanmıyorsa arızalıdır.bilgisayarcıya götür
K Karakartal Platton Forum Bağımlısı Kayıt 31 Ağustos 2006 Mesaj 749 Tepki 151 13 Ocak 2007 #3 Senin dediğin gibi yaptım t-genc hiç bir sorun kalmadı teşekkürler.
O OzgurIskin Daimi Üye Kayıt 6 Haziran 2006 Mesaj 297 Tepki 209 Şehir Istanbul 14 Ocak 2007 #4 googleda işletim sisteminiz shutdown problem diye aratın karşınıza gelir bisürü bişey xp shutdown problem gibi
googleda işletim sisteminiz shutdown problem diye aratın karşınıza gelir bisürü bişey xp shutdown problem gibi
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 14 Ocak 2007 #5 @t-genc Ben sölücektim lafı agzımdan aldın.
T t-genc Forum Bağımlısı Kayıt 21 Haziran 2006 Mesaj 705 Tepki 415 Şehir etiler/istanbul 14 Ocak 2007 #6 @LITLLE_PRINCE
E Ercan Bayram Forum Bağımlısı Kayıt 27 Ocak 2006 Mesaj 2.064 Tepki 1.466 Şehir İstanbul 15 Ocak 2007 #7 birkaç program registry yi allak bullak etmiş şüphelendiğin ve kur dosyaları olan programları kaldır registry fix yada repair şeklinde birkaç program indir onlar gerekli düzenlemeleri yaparlar bende win system optimizer kullandım bir ara... kesin çözüm Format C : enter yada pc nin Temiz ve ayarları düzgün halinin Ghost unu al birkere (norton Ghost) bozuldu mu şüphen mi var geri al eski haline
birkaç program registry yi allak bullak etmiş şüphelendiğin ve kur dosyaları olan programları kaldır registry fix yada repair şeklinde birkaç program indir onlar gerekli düzenlemeleri yaparlar bende win system optimizer kullandım bir ara... kesin çözüm Format C : enter yada pc nin Temiz ve ayarları düzgün halinin Ghost unu al birkere (norton Ghost) bozuldu mu şüphen mi var geri al eski haline