Scudo Sports

Kapadokya'nın ana dokusunda haftasonu turu..09-122006

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.043
Varolduğum ve burda yaşadığım için bir kez daha kendimi şanslı saydığım Kapadokya Ürgüp'ten tüm dostlara meraba.
Güzel insanlar bugün,kendimize ve siz canlara seyir için Kapadokya'nın ana dokusunu oluşturan, Göreme,Avanos,Ürgüp üçgeninde yer alan Ortahisar ,Uçhisar ve Ürgüp'te bulunan Baş kale'leri ile çevrili, doğal bir milli park tadında ki dehası görsel güzellikleri ile,iki büyük (Göreme ve Zelve açık hava müzeleri.)ören yeri ve sayısız kilise ve yeraltı şehirlerinin bulunduğu aynı zamanda tüm ihtişamı ve güzel gelinliği ile bize meraba diyen Erçiyes'in kolaları arasında seyir ve antremanlarımızı yaptık.
Havanın soguk olmasından dolayı kesintisiz pedal çevirerek üşümemeye çalıştık.9.15 gibi çıktığımız turu11.10 gibi tamamladık.Aslında turun erken bitmesine bir sebeb de içişleri bakanlarının yoğun lobi çalışmalarından kaynaklanıyordu.Her ikisinede kahvaltılarının hazır olduğu talimatı gelince turu hızlandırmak elzem oldu.Onlara inat bende kendime Paşalara yakışır bir kahvaltı sofrası hazırladım.

Sevgili dostlar,katkılarından dolayı hem Nuri kardeşimi hemde sevgili İsmail kardeşime teşekkür ediyorum.Bu başlığı Nuri kardeşimin isteği üzerine açtım.Kendisi fotoğrafları akşam üzeri eve geçeçeği vakit atacak.

'''Sihirli kelime.Sevmek sevmek sevmek sevmek.'''

• Beğen
Tepkiler: abrean
Scudo
Bu gün çıkamadım. Evde çocuğa baktım:) İnanıyorum ki güzel bir gezi yaptınız. Fotoğrefları sabırsızlıkla bekliyorum.
Ayrıca Candede edebi bir tatla yazmış olduğun yazı için teşekkürler, anlatımın harika.

Enkısa zamanda görüşmek üzere esen kalın...

• Beğen
Tepkiler: candede
nuri abi soğuk havaya rağmen iyi tur oldu resimlerde güzelmiş cekerken farketmedim bakınca anladım şimdi eline sağlık :)

bir sey degil ismail soguk hava üsütüyor ama bizim içimizdeki bisiklet sıcaklıgı ne kadar üsüsekde o bizi ısıtıyor haftaya insallay yine pedallarız.

@nuriaktürk

en önemlisi içimizdeki bisiklet sevgisi nuri abi hiç bir şey engelleyemez kalbimiz attığı sürece pedallamaya devam

Canlarım birbirimizi öyle seviyoruz işte.Keşke aramızda serkan ve Avonostan dostlarımızda olsaydı.Anlaşılan o ki bugün tüm dostlarımızın içişleri bakanları yogun ve baskın çalışmalar yapmış.YarınSerkan ile birlikte balığa gideceğiz umarım İsmailin işi yoktur.

'''Sihirli kelime.Sevmek sevmek sevmek ve yine sevmek.'''

• Beğen
Tepkiler: theasfalt
Çok güzel olmuş. Keşke bende sizlere katıla bilseydim. Malumunuz yoğun bir şekilde çalışıyorum.
Diğer gezilerde beraber olmak ümidiyle hoşçakalın.

• Beğen
@candede
Ewet candede maalesef aranız da olamadım. ama bir sonraki sefere şimdiden kaydedin. çok iyi gezi çıkarmışsınız. kıskandım.
özledik sizi en kısa zamanda görüşmek üzere...

• Beğen
yine kapadokya, yine süper fotoğraflar. zaten mekan kapadokya olunca resimlerin kötü olma ihtimali ortadan kalkıyor galiba :)
ayaklarınıza sağlık, teşekkürler...

• Beğen
bir sey degil bıkmadan usanmadan çekiyoruz resimleri siz güzel insanlara kare kare tanıtacagız kapadokyamızı bu hafta biraz gezi amaçlı degilde sürüş amaçlı bindiğimiz için fazla resim çekemedik ama haftaya insallah yeni yerler ile karsınızda olacagız.

Ben düzenli antreman yapıyorum ancak kışın bir geziye çıkmaktan çekinirim.Ellerinize saglık

Sevgili Can,Nuri ve İsmail merhabalar.

Kapadokya'da yine çok mükemmel bir gezi yapmışsınız.Fotoğraflar mükemmel,paylaşım için çok teşekkür ediyorum.Sizlerin sayesinde Kapadokya'nın doğal güzelliğini bizlerde buralardan izliyoruz sağolun varolun...

Çok güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz Kapadakya grubu. Havanın soğuk olması sizleri yıldırmamış, aksine dahada enerjik yapmış. Fotoğraflar için Nuri kardeşime, yazı için Candede'me ve İsmail kardeşime çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

evet havanın soguk olması enerjimizi daha artırıyor ama uzun inişlerde rüzgar çarpıyor ama ne yapalım cumartesi gelsin diye iple çekiyorum insallah bu hafta yagış var diyorlar ama bizim bisiklet sürmemize mani olmaz

her zamanki gibi güzel manzaralar güzel bir gezi kapadokyadan. eilinize ve ayağınıza sağlık

ana:eek: şu kia sorentonun ne işi var orda? herif sıyırmış.araba bi yan yantsa kaportanın tamamı yamılcak.arabanın bir tarafı haşat olucak.ilginç:rolleyes:

paylaşım için teşekkür.

• Beğen
@Ertan ABA

daha önceki can dedeni kayboldugu yazıda bu kaya arasının resmini koyup jipler burdan geçiyor demiştim ama elimde resim yokdu resminide buldum burdan soranto yu bırak land cruser da geçiyor rahat bir sekilde.
ama en büyük zevki grup halinde jiplerle gelen turistler çıkarıyor.

eh ne yapalım bizede yollarda olanları seyr etmek kalıyor. fakat Kapadokya'nın bundan güzel reklamı olamaz, bence Turizm bakanlığı sizi görmeli bisiklet tutkunu dostlar. Nisanda kesinlikle kapadokya'dayım bilesiniz. ağzımızın suyunu akıttınız. herşey gönlünüzce olsun!

Geri