vulkanlodbrok Aktif Üye Kayıt 4 Eylül 2016 Mesaj 100 Tepki 351 Yaş 45 Şehir Nevşehir İsim BikingViking Bisiklet Scott 29 Eylül 2016 #1 Kapadokya'nın benim için en büyük ayrıcalıklarından biri vadilerde bisiklet sürmek. Bir kolaj videosu paylaşmak istedim. Tepkiler: Cemal Ç., Cüneyt HOCAOĞLU, Erdal YAVUZ ve 2 kişi daha
Kapadokya'nın benim için en büyük ayrıcalıklarından biri vadilerde bisiklet sürmek. Bir kolaj videosu paylaşmak istedim.
celikkadro Daimi Üye Kayıt 4 Haziran 2016 Mesaj 315 Tepki 331 Yaş 48 Şehir Ankara İsim Tayfun 29 Eylül 2016 #2 Ayni yerlerden gecmisiz bisikletle. Kapadokya'nin vadilerinde bisiklete binmeyi bende cok seviyorum. En begendigim yerler Kizilvadi ve Urgup ile Mustafa Pasa arasindaki yerler.
Ayni yerlerden gecmisiz bisikletle. Kapadokya'nin vadilerinde bisiklete binmeyi bende cok seviyorum. En begendigim yerler Kizilvadi ve Urgup ile Mustafa Pasa arasindaki yerler.
vulkanlodbrok Aktif Üye Kayıt 4 Eylül 2016 Mesaj 100 Tepki 351 Yaş 45 Şehir Nevşehir İsim BikingViking Bisiklet Scott 27 Kasım 2016 #3 @celikkadro Haklısınız. Kapadokya gerçekten bir cennet dağ bisikleti için. Şanslıyım ki işim dolayısıyla burada yaşıyorum. Artık buralı oldum sanırım. Bir başka video Tepkiler: Cemal Ç. ve Cüneyt HOCAOĞLU
@celikkadro Haklısınız. Kapadokya gerçekten bir cennet dağ bisikleti için. Şanslıyım ki işim dolayısıyla burada yaşıyorum. Artık buralı oldum sanırım. Bir başka video