Scudo Sports

kapadokya parkurları

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.367
arkadaslar bu sabah ugur ile buluşup göremede parkur bakacaktık ama rahatsızlıgından dolayı yarına kaldı.

26 hazirandaki yarıs ürgüpde olacak ve geçen seneki parkur olacakmış ufak degişiklikler olabilir ama çogunlugu aynı.

28 hazirandaki ise göremede ilk antarnetif gecen seneki parkur yarın bakacagız bir sorun olmazsa benim çıkartıgım parkurda olabilir ama dediğğim gibi ilk öncelik gecen seneki.

Scudo
sağul Nuri abi bilgi için teşekkürler avrupa şampiyonasıyla aynı yani.

çok teşekkürler sağolun bu güzel bilgiler için

2007 Avrupa şampiyonası parkurunda yarışmak her Türk sporcunun hakkı olduğunu düşünüyorum.

Kısaca fikrim, Göreme'deki yarışın Avrupa Şampiyonası parkurunda olmasından yana.

Bana katılan varsa buyrun fikirleriniz..

@Bora TİRKİ

bora abi snein gibi bütün herkez o parkurda yarışmayı istiyordur ama bir kişi dışında diye düşünüyorum ben.

o kişide sayın açıkalın.

• Beğen
Tepkiler: heng ve memocy
Bende avrupa şampiyonası parkurunda yarışmayı çok isterim.. Yabancı yarışçıları seyredip iç geçirdiğim parkurda yarışmak çok büyük bir keyif olurdu... Ayrıca geçen seneki göreme parkurunuda çok beğenmemiştim..

• Beğen
Tepkiler: heng
avrupa şampiyonası parkurunu isterim bende....

Avrupa sampiyonası parkuru cok güzeldi. Gecen sene bir cok yeri ciddi bozulmuş oldugu için ve birkaç noktasına yeni at ciftlikleri kurulduğu için kullanılmamıştı. Bu sene de kullanılacagını hiç sanmıyorum. Fakat birkaç değişiklik yapılsa da parkuru kullansak harika olur.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@BoZCaN

burak evet bir yere at çifilği kurulmuş ama istenirse kenarında yol var bir sorun yok orda ilk yapıldugı sene yol tam kapalı idi ama simdi açık durumda seti daraltdılar.
ama bir yer varki bu sene tam anlamıyla bataklık durumunda hiç kurumuyor hiç günes almıyor belediye çalışma yapıyor gibiydi yaptımı yapmadımı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bozcan ve d.berkay
avrupa şampiyonası parkurunda yarışmayı çok isterim...

arkadaslar bu sabah ugur ile benim planmamış oldugum parkuru gezdik ve begendide bir aksilik olmaz ise bu sene kızıl çukur tarafındaki parkur olacak yaklasık 7.5 km uzunlugunda zevkli bir parkur. uzunlugundan dolayı bazı yerleri çıkartmak zorunda kaldık ama bu halide güzel.

Geri