Scudo Sports

Kapadokya Mtb Yarış programı?

Ali ALTIN

Aktif Üye
Tepki
136
Kapadokya yarışının programından haberdar olan var mı? Cumartesi gün yarışlar nerede saat kaçta hangi kategorilerde? Pazar günü nerede kaçta hangi kategorilerde? Bilenler yazabilirse şimdiden çok teşekkürler

Scudo
Cuma + Pazar olacak yarışlar; Cts. günü boş.

Alışıldığı üzere bir gün Avrupa Şamp. parkuru ve diğer gün Ürgüp'teki eski TT parkurunun eklentisi kullanılacak.

Pazar günkü yarışları izlemeyi düşünüyorum. Saat kaçta ve nereden başlayacak ? Teşekkürler

pazar günkü yarış muhtemelen ürgüpte ve yine herzamanki gibi saat 10 başlar ilk startlar.

Cuma günü Göreme'de meydanda başlar tahminimce, Pazar günüde Ürgüp'te meydanda başlar.. Yani gelipte görmemeniz imkansız bisikletçileri. Zaten küçük yerler bayağıda kalabalık oluyor..

Gerçekten de gelsem göremez miyim ? E millet neden gidiyor o zaman yarışları izleyememek için mi?

@ikidiriki

Sanırım biraz daha dikkatli okursanız dediğimin tam tersi olduğunu anlarsınız :)

Cuma günü Göreme'de meydanda başlar tahminimce, Pazar günüde Ürgüp'te meydanda başlar.. Yani gelipte görmemeniz imkansız bisikletçileri. Zaten küçük yerler bayağıda kalabalık oluyor..

Pazar günki yarışta en az 200 sporcu olur dye tahmin ediyorum ve bunca sporcu varken küçücük ürgüpte bisikletçileri görememeniz imkansız demek istemiştim :)

• Beğen
Tepkiler: hacı
ben gidiyorum izlemeye..pazar gunu 10 da baslıyor olarak plan yapıorm

kaç 200 sırf 200 tane türk olur bence oda en az yarış c1+ 2 yarış birden

Yok valla eskidendi o kalabalıklar...

Aynı hafta sonu KPSS var; bu Türkiye tarafı.

Yabancılar içinse; C1 puan veriyor ama para vermiyor. Ben olsam gelir miydim? Hayır ama 1 hafta oradayız :)

@Aybars Öge Sürücü

Geçen yıl Göreme'deki yarış, Avrupa Şampiyonasından farklı bir parkurda yapılmıştı. Umarım bu sefer orada yapılır :lick3:

• Beğen
ya biri tarih yazar mı hangi hafta sonu hangi pazar yok mu bunun tarihlerini ve saatini bilen

26.06.2009 Cuma - Göreme
28.06.2009 Pazar - Ürgüp
Olur büyük ihtimalle.. Geçen sene Elit-b startı 11'de verilmişti.. Ama sanırım bu sene 10 veya 10.30'da verilir.. Eğer bütün yarışları izlemek istersenizde sabah 9 gibi genç erkekler(16-17yaş) ve 40+/50+ master yarışları başlar..

• Beğen
Tepkiler: TarıK F.
takvimde 26 ürgüp 28 pazar diye yazılmıştı daha sonra ise ikiside göreme olarak yazıldı bugun veya yarın net bir bilği verebilirim size yarısların enrde olacagı konusunda.

@nuriaktürk

Biraz önce konuştuğumuzu paylaşayım dedim ;

Parkuru Kadir Abi çalıştı. 1 gün Ürgüp + 1 gün Göreme. Tam konuşamasak ta Cuma Ürgüp + Pazar Göreme olacak. Göreme parkuru Avrupa Şamp. ile aynı değil.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Aybars Öge Sürücü

bende daha önceden sizlerle paylaşmış oldugum parkuru yarın göremede çalışma yapan arkadaşa gösterecegim bakalım ne diyecek parkur hakkında.

Cuma günü sınavım olduğu için ilk yarışa gelemiyorum ama pazar gün ki yarışa Allah'ın izniyle ordayım.

Yahu, ilk defa bir Kapodokya yarışında olamayacam...

• Beğen
Geri