Scudo Sports

Kapadokya - Kızıl Vadi -iniş- video

Scudo
:) Teşekkürler Müzik : The Cat Empire - Two Shoes

44 yaşında biri olarak diyorum ki, yaşasın "old fart"lar. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: turist
Kapadokya için bu tarz bir tur planım var ne zamana nasip olur bilemiyorum. Video için teşekkür ederiz. Çok güzel olmuş.

• Beğen
Valla bu sefer ne çanta ne çadır.. Bisikleti direk otobüse atıp sadece küçük bir sırt çantasıyla gittik, Lonely Planet kitabından da backpackerlerin kaldığı bir pansiyon ayarladık (25 lira - duş tuvalet ortak - yemek hariç- havuz var ) paso tırmanıp tırmanıp indik 3 gün boyunca. Kesti mi? Hayır kesmedi :D

Harika kafalar :) kapadokya, saroz korfezi, karabuk ormanlari benim de listemde simdi

• Beğen
Süper olmuş gerçekten. :p

Otobüs ve pansiyon işi de güzelmiş. Otobüs mırın kırın etmiyor mu? Veya ön-arka tekeri parçalıyor musunuz?

• Beğen
İnceden inceye plan yapmamak bazen daha iyidir.Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
İnceden inceye plan yapmamak bazen daha iyidir.Paylaşım için teşekkürler.

Cok guzel yaa. Tebrik ederim. Paylasim icin de tesekkur ederim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Gayet güzel olmuş, hem geziniz hem de video. Gerçi yanınızda bisikletiniz ve iyi bir arkadaşınız olduktan sonra kötü olmasının imkanı yok ya. Bu arada müzik iyiymiş gerçekten.

• Beğen
Asfalt için gitmek isteyen Göreme-Özkonak yeraltı şehri seferi yapsın inişli-çıkışlı yollar mevcut asfalt severler için tam ideal bir yol

• Beğen
Video'da öyle güzel yerlerden geçmişsiniz ki. Daracık geçitler, kaya altları, dere kenarları, dar patika yollar... Pedallamış olduğunuz rota bilgilerine ulaşabilir miyiz?

• Beğen
İzleme si cok k eyifli müzik de cok güzeldi. Paylaşım için tesekkurler

• Beğen
Old fart demeyelim, Turkcesi fena oluyo :p
Orta yasli ergenler bence daha iyi :in:

Gencklik firlamaligini birlikte yaptiginiz bir kankayla yillar sonra bulusup, hafif adrenalin ve testestoronlu eskiyi yad edercesine kafa tatili yapmak ve o gunlerin gamsizligina donmek cok keyifli olmali :alkis:

Tesekkur ederiz bu guzel anlari bizlerle paylastiginiz icin :)
Benim genclik kankalarimin hepsi ya mangal yapalim, ya da teknenin kicinda balik tutup rakilanalim ne gerek var aksiyona modunda maalesef :p

@Haluk U.

Göreme merkezden, Açıkhava Müzesinin oraya doğru tırmanıyorsunuz.Kaya Camping'i geçene kadar pedal bastıktan sonra, sola kırıp asfalttan ayrılıyorsunuz.Videonun en başında görünen duvar, Kaya Camping'in arka duvarı oluyor.

Geri