Scudo Sports

Kapadokya gezi tur ve hafta sonu organizasyonları bu başlıkta

Tamam o zaman. Buluşma yeri ve saati iletebilirseniz ve zaman ayarlayabilirsem katılmak isterim bende Emrah bey.. @emrah9700

Scudo
Pazar günü bir aksilik olmaz ise 170 km lik uçhisar turu yapacağız bakalım.

@vlknbskrt

kayseri-garipçe yokuşu-avanos-çavuşin-göreme-uçhisar-ürgüp-aksalur yokuşu-incesu-kayseri

Abi çok güzel rakamlar bunlar. :)

@emrah9700
ben de kırşehir-gülşehir kızılırmak kenarından tur yapmıştım.çok sakin bir yol tavsiye ederim.kapadokya'ya yıllar önce arabanın arka koltuğuna bir bisiklet atmış,yalnız gezmiştim.bu bölge bisiklet için elverişli,ancak yollar dar,yazın araç kalabalığından her yolda gezilemez sanıyorum.dış yollar kışın daha emniyetli galiba.iç bölgelerde tur önerilerini sizden alabiliriz.balonlar hangi aylar ve günlerde oluyor acaba? selamlar,saygılar..

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Merhaba @soner kalaycıoğlu bey, ben tenha olarak köy yollarında yol antrenmanı yapmayı seviyorum yollar asfalt ve çok sakin oluyor korkmuyorsanız köpekler dışında bi sıkıntı olmuyor genellikle, anayollarda emniyet şeridi ve bisiklet yolu olmayacak kadar geri kalan kapadokyada şimdilik bisiklet sürmek tehlikeli, özellikle hız ortalamanız düşükse..

mtb arazi antrenmanları için ise kızıl vadi, güverinlik vadisi, meskendir vadisi, çok teknik parkur istenirse biraz ıssız olması ve düşme vb sorunlar olabilieceğini düşünerek tek gidilmemesini tavsiye edeceğim zemi vadisi gibi vadileri tavsiye ederim..

Bunun dışında balonlar yılın nerdeyse her ayı genellikle rüzgarın az olduğu sabah saatlerinde havalanır..

Ayrıca bölgede bulunan ürgüp tourism informationdan'da bölgeyle ilgili bilgi alabilir beni bulabilirsiniz..

Geri