Scudo Sports

Kapadokya Fotoğrafları

@vulkanlodbrok

Ürgüp e her yıl en az üç kez garipçe üzerinden bazende kalabayı dolanıp devebağırtan, avanos yolundan ziyaret ederiz. Ama yol uzun vede ekipte herkesin performansı ayrı olunca gezmeye fazla vakit ayıramıyoruz. Geleneksel ürgüp bahar turunu yaptıktan sonra birde çadır ile üç gün konaklamalı bir tur düşünüyoruz. Kozaklıdan gireceğiz derinkuyudan çıkacağız. Bu sene karain tarafınada bir tur iyi olur. Sizlede tanışmak ve birlikte pedallamak zevk olacaktır.

Scudo
@mehmetsunu sağlam bir tur rotası belli. Ben çok büyük turlar yapmadım açıkçası. Vadilerde zevk ala ala çok ta km hesabı yapmadan geziyorum. Şimdilerde downhill e çok merak saldım. Yeni bir bisiklet aldım. Yaza kadar kendimi geliştirip yazın Erciyes' te bulunan parkurda sürmek istiyorum. Gelirseniz sizlerle tanışmayı çok isterim bende.

20170316_133442.jpg

GOPR0210.jpg

tmp_27725-IMG_20170318_212247_6371530805639.jpg

2 (1).jpg Kapadokya da çamurlu bir tur.

Ben de Kapadokyaya gitmek istiyorum ama bisiklette daha yeniyim. Sizce yeni biri için iyi bir parkur mudur? Ve havalimanından otobüsler var mıdır göreme tarafına?(uykulu olarak gelceğim için Konaklama yerine gidip biraz dinlendikten sonra sürmek istiyorum)

@atmaca3732 tabiki uygun parkurlar mevcut örneğin Göreme. Havaalanından shuttle la ilçelere gidebilirsiniz. Göremede oteller mevcut

@vulkanlodbrok teşekkürler. Kafamda program şekillendiri. Acaba Kapadokya havaalanından mı ulaşım kolay olur yoksa kayseriden mş

@atmaca3732 tabiki kapadokya havaalanından ancak mayıs gibi 6 ay bakım çalışmaları nedeniyle kapalı olacak.

• Beğen
Tepkiler: atmaca3732
@vulkanlodbrok hocam sizde fotoğrafçılık da var galiba, çok güzel kareler..

bu arada yeni bisikletin rengi harika, kazasız keyifli sürüşler... :)

İşte bir mtb nin olmak isteyeceği yerler pedalına sağlık dostum[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: vulkanlodbrok
Gerçekten de güzel kareler yakalamışsınız. Kapadokya tarafına bir türlü gidemedim bugüne kadar ama ilk fırsatta gitmek gerektiğini bir kez daha hatırlatmış oldunuz

• Beğen
Tepkiler: vulkanlodbrok
Konu her zaman canlı maşallah. İyi sürüşler. Ben aylardır çıkamıyorum.

buda bizden küçük bir enstantene

Dosyalar

• foto.jpg
    foto.jpg
    122,9 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Tepkiler: Sert79
Geri