Kapadokya'ya 1 ay önce gittim gerçekten şuana kadar en keyif alarak bisiklet sürdüğüm yer oldu.Fotoğraf sayısı biraz fazla olsaymış gitmeyi düşünenler için güzel olurdu.Bence Her bisikletçinin gidip görüp o keyfi pedallayarak yaşaması lazım.
@MertAhci35 daha çok fotoğraf ekleyeceğim tabiki. Dün sadece bir açılış yaptım. Kapadokya tam bir bisiklet cenneti. Burada yaşıyor olmam çok büyük şans.
@kemalone teşekkür ederim. Mutlaka eklemeniz lazım, burası bisiklet için bir cennet.
@Kadirhan tabiki süreriz beraber. ben bu aralar downhill e çok heves ettim, bir iki kerede düşünce korumaları full' ladım. Tek eksik uygun bir bisiklet kaldı onuda 2017 başına planlıyorum. Umarım süreriz beraber.
@Kadirhan haklısınız. Kayseride Downhill festi izledikten sonra hayran kaldım. Yüksek km ler yapmak pek ilgimi çekmiyor açıkçası. Hız, engebeli araziler daha çok cezbediyor beni. Kayseri'de yakın aslında, Bikepark da ayrı bir opsiyon olarak renklendiriyor. Bir tanıdığım Ürgüp' te downhill yapan birisinin olduğundan bahsetti hatta yakın zamanda downhill türü bir bisiklet almış. Henüz tanışamadım kendisiyle. Belki siz tanıyorsunuzdur.
Ne yalan söyleyeyim direk dağ bisikletlerine bakasım geldi böyle bir yerde sürmek için. Daha önce yaya olarak gezmiştim buraları, harika fotoğraflar. Kazasız, bol atlamalı zıplamalı keyifli sürüşler dilerim, malum yol bisikletinde bunları yapamıyoruz
@vulkanlodbrok kısmetse temmuzda geleceğim oraya ürgüp te mi buluruz seni?
mtb mi de getirecem turlar mıyız şöyle gündoğumundan günbatımına
bi de erciyes e tırmanmak istiyorum ne dersin?
@Yusuf'san ben Nevşehir merkezdeyim. Üniversitede arkeoloji bölümünde hocayım. Yazın proje zamanına denk gelmezse zevkle pedallarım. Valla tırmanış kısmı zor bana, Erciyese Bike Park açılıyor ona varım ama.