Scudo Sports

Kapadokya Bisiklet Festivali

Fahrettin

Üye
Tepki
33
Arkadaşlar Haziran ayında kapadokyada geçmiş senelerdeki gibi gene bisiklet festivali olacak. İlgilenen katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilirler.

(link)

Kayıtlar başlamıştır...

Scudo
Dostum selamlar, eğer çadırda kalmak istemezsek kamp alanına yakın konaklama yerlerinin isimlerini verebilirsen çok sevinirim.. Teşekkürler

Sık sorulan sorular bölümünde her sorunun yanıtı vardır. Sizin sorunuzun cevabı;

Kampta kalmak istemiyorum, tura katılabilir miyim?
Evet. Ancak tur başlangıçları kamp alanından olacaktır. Kendi imkanlarınızla başlangıç noktasına doğru zamanda ulaşmanız gerekir.
Otel opsiyonları için bize ulaşın. gurol@caydas.com

Kayıtlar başlamıştır...

Evet okumuştum dostum zaten ben senin de belki bilgin vardır diye mail atmadan sana sormak istedim, teşekkürler...

Etkinliklere göre fiyat normal ama niye bu kadar fiyatlı acaba tüm etkinlikler.Başarılar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: yolcu...
selam, kapadokya turuna bianchi nero ile gitsem mağdur olur muyum? (link)

oraya kadar gitmişken balonla kapadokya turundan istifade etmek istesek
bisiklet programına nasıl uydurabiliriz??

(link)

Merhaba,
Bisiklet ile oraya nasıl ulaşabiliriz? Tam çözemedim. İzmir' deyim.

@ABDURRAHMAN GÜLCAN

Rahatlıkla gidebilirsiniz...

İstanbuldan Tura katılacak arkadaşlar Nevşehire nasıl ulaşıcaz. Daha doğrusu ben otobüsle gitmeyi düşünüyorum. Hangi otobüs firmasını tercih edebiliriz. Bu konuda önerinizi bekliyorum. Bisiklet taşımada sorun çıkarmayan bildiğiniz bir firma var mı bu hatta çalışan.

Geri