Scudo Sports

Kapadokya 2004 Göreme parkuru iniş videosu

Scudo
görüntü mükemmel . paylaşım için teşekkürler .
bu kameraların fiyatları ne kadar bilginiz var mı ?

Çok güzel video olmuş, editing ve müzik de çok uyumlu, elinize ayağınıza sağlık. Teknik ekipman hakkında bilgi verebilir misiniz?

Kamera Enes'in, hangi modeldi bilemiyorum ama sitesi bu;
(link)

@gurol

Gürol ve Enes çok teşekkürler :in:

Bu parkur benim çok özel.

Kapadokya'nın en iyi XC parkurlarından bir tanesi.

Umarım bu sene çekim yaptığınız(eski) parkurda yarışırız.

Tabii Avrupa Şampiyonası parkuruda fena olmaz.:in: :in:

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
helalll be olay budur çok iyi bi çalışma olmuş müzikde uyumlu herşey güzel olmuş emeği geçen herkese teşekkürler keyifli sürüşler

HArikaa ben de istiyorum tekrrarr orda binmek :D Gürol da şahane düşüyorsun orda :)

Video ve müzik harika, tebrikler. Bu parkurda sürme şansına erişemedim ama son derece keyifli görünüyor. Bir sonraki yarış umarım burada olur.

@Bora TİRKİ
Bora, kesinlikle en iyisidir. Ancak yarışı orda yapmayacağız büyük ihtimalle.

Tabi yarış için gelirseniz topluca geçelim orayı.

@Hakan YazmanHehehe şahane düşmek?

Hakan, 2 kere geçtik parkuru, montajda fark edersiniz kamera bende iken bulutlu hava, Enes'de iken güneşli. Her ikisinde de aynı yerde düştüm. Aslında amacım orayı duvardan dönmek, ama son kayadan sonra hızlanacak mesafe olmadığı için engeli aşamadım. 700x32 lastiğinde etkisiyle arkadan kayıyor ve düşüyorum. Fianldekinde ise ön tekeri direk çukura soktum.

Lastik olarak dişsiz düz bir lastik kullanmışsınız daha önce mtb yarışlarına katılmadım sizce nasıl bir lastik kullanılmalı dişli bir lastikle katılmak daha doğru olmaz mı?

ELbette dişli bir lastik ile girilmeli yarışa.

Bizimkiler çekim yaptığımız için önemsiz, 6-7 dakikada geçtiğimiz süreçte iyi bir lastik ile 1 dakika hızlı olunabilir. Bu da yarışta çok önemli.

ellerinize sağlık çok beğendim valla yarışı neden orda yapmıcaz peki ?

@gurol

İşte orda arka kayıp popo üzeri iniş çok şahane idi :)

@gurol

Evet en iyisi bence de ama kaya falan düşmüş sanırım parkura...

Bence geçen seneki olsun tam bir şölendi geçen seneki Göreme parkuru...

Güzel klip olmuş... Geçen hafta iş için Nevşehirdeydim, bisikletimi götürmediğim için pişman oldum...

@ysnymn

;Göreme merkeze uzak kalıyor. Parkur 8km ye yaklaşıyor.

bu sabah uzun toprak inişte nerdeyse bisikleti yakıyordum:))) ön frenimden dumanlar yükseldi.

@gurol
gürol abi aslında o mesafeyi kısaltabiliriz yalnız bir noktayı gecemedim ya tahta bir köprü yada kayada biraz çalışma yapılırsa kısalabilir diye tahmin ediyorum.tabi diğer kısımlarda engel yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Geri