Scudo Sports

Kanuni Bisiklet Tavsiye

Tepki
0
Bisiklet
Kron
Kanuni Rover bisiklet aldım kendime, aranızda bu bisikleti kullanan var mı? Bilgi verirseniz memnun olurum.

Scudo
Kanuni bisiklet de mi üretiyormuş :D

@İlyas Demirtaş

Aldım ama yarın ulaşacak yani hala iptal etme şansım var:)

Çift amortisör ve Çelik kadro bisikletten soğutuyor insanı. Bence bu forumu incelerseniz sabit maşalı ya da sadece ön amortisörlü olan ( kilitlenebilir özellik tercih edilir ) alüminyum bir bisiklet daha uygun olacaktır kanaatindeyim.

@oğuz çetinkaya

tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, bisiklet konusunda yeniyim fiyatını çok ucuz bulduğum için aldım. zaten prof bir bisiklet olmadığının da farkındayım ama başlangıç olarak aldım. inşallah daha iyi bir bisiklette ilerleyen zamanlarda alacağım

iptal imkanınız var ise bence hemen iptal edin fiyatta 350 tl bence uygun da değil o fiyata 2. el güzel bir hardtail alabilirsiniz.

Valla iptal ettirme şansınız varsa bence de iptal ettirin. Ben size en azından bir Salcano ng 650 öneririm.

@emircan Başbuğ06

350 TL vermedim 2 tane aldım hem eşime hem kendime 2 sine 450 TL verdim

@Gokalp Gokmenler

iptal ettirmeme gerek yok ben çok güzel bir kampanya yakaladım normalde 350 TL olan bisikleti ben ikisini 450 ye aldım, bizim buradaki tamircinin bi tanesi getir tanesini ben senden 300 e alayım diyor olmazsa ona veririm hem kar etmiş olurum :)

@İSA KARALI
Bençe çok mantıklı :) 150 lira iyi para :cool:

Arkadaşım hayırlı olsun bisikletlerin alınmış alınmışdır.kazasız belasız sürüşler dilerim.

bisiklete alışmak için o kadar da kötü sayılmaz.... uzun yola çıkmazsanız pek sıkıntı olmayacaktır....şimdiden hayırlı olsun bol pedallar.....

Geri