Scudo Sports

Kanada'daki Turk Bisikletcilerden ilk Video

ExtremE

Aktif Üye
Tepki
25
Slm arkadaslar

Downhill sporuna gonul adamis birisi olarak uzun zamandir tasarladigimiz ama hayata geciremedigimiz ilk videomuzu sonunda tamamlamis bulunuyoruz . Asagidaki youtube linkinden videoyu izleyebilirsiniz.

1080px HD kalitede izlemeyi unutmayin :in:

Gokhan Ayal

(link)

Scudo
güzel olmuş gerçekten keyifle izledim :)
ellerinize ayaklarınıza sağlık..

Paylaşımınız için teşekkürler. Ekibin ayaklarına ve yüreğinize sağlık.

Yaşamak istediğim bir ülke Kanada, uçsuz bucaksız doğal güzellikleri hep dikkatimi çekerdi. Çok hoş ve profesyonel bir video olmuş. devamını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ExtremE
Tesekkurler arkadaslar.
Devam videolarida insallah gelecek yakin zamanda ;)

Güzel olmuş.Birdahakine daha da ekşın isteriz :)

teşekkürler zevkle izledim :) çok güzel yerler bize de nasip olur inşallah oralarda bisiklet kullanmak dh olmasa da :)

Çok güzel bir video olmuş ellerinize sağlık. Yalnızı ormanı izlemekten pek bisikletleri izleyemedim :) mükemmel doğası varmış. Şimdi sadece bisikletler için bir daha izleyeceğim.

Çook güzelmiş...Elinize , ayağınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: ExtremE
Selam Gökhan şimdi oldu.:winkenlux Bu sizin videoda indiğiniz parkurlar zorluk seviyesi olarak intermadiate mi yoksa advanced mi oluyor? (link) Burdaki parkurlardan hangilerini tercih ediyorsun genelde?Zamanında Vancouverda yaşayan Onur isminde bi arkadaşın dediğine göre expert parkurlarda akıl almaz zor yerler varmış.:D Biraz whistlerdan bahsedersen varsa daha başka videolar da paylaşırsan sevinirim.Aslında hepimizin en büyük hayali oralarda sürmek.:(

Slm ozgur, cok daha iyileri gelecek yaza kadar bekle :)
Bu videodakilerin tamami advanced ancak malum videoda izleyince insanin pek inanasi gelmiyor. Benim whistlerdaki favori parkurlarim soyle : freight trail , canadian open, a-line , b-line, crank it up , upper whistler downhill, no duff . Genel olarak advanced/ expert parkurlar. Expert parkurlarda en az 10-15mtre ucacagin gap ler var ancak benim onlara cesaretim yetmiyor henuz (yanlarindan gecios :p) , ins bu yazin cogunu orda gecirip cesaret edecegiz onlarada.

Whistler inanilmaz, downhilli seviyorsan bence bir numara yer dunyada zaten benim burayi secmemin nedenide o bildigin uzere. Ins, sizlerde firsatini bulup bu zevki yasayabilirsiniz, videolardan fln biyere kadar anlayabiliyor insan.
Yeni videolar yaptikca burada yayinlamayada devam edecegim, herkeze bol ucuslar :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür Tunalı
Geri