Scudo Sports

Kan gruplarımız ve yaşadığımız şehir.

Scudo
A rh +
alkol sigara yok 7/24 0535-572-13-22 ulaşabilirsiniz seve seve kanımı verebilirim.
istanbul-rumeli hisarüstü

A rh + sigara alkol bendede yok önemli bir faktör olduğundan belirteyim dedim.yoğun ve karmaşık bir yaşantım olduğundan nezaman müsait olucağım hiç belli olmaz ancak seve seve kanımı ihtiyaç sahibine verebilirim.daha önce aldığım kan sayesinde hayatta kaldım.. irt: 0505-6056726 Adil DERİCİ torbalı

@çirkin

gümüşü alıcam yakında :D

A rh +

her zaman depo dolu
1 ünite senede 3 kez kan verıyorum

0 506 544 20 53

gereklı oldugu zaman benım ıcın farketmez (son kan vermemın uzerınden 15 gun gecmıs olması benım ıcın yeterlı oluyor)
kan degerlerım sureklı yuksek
degerler kendını 15 gunu bulmadan tamamlıyor

kastamonulu olunca ınsan etsız yapamyor ... :D )

bu yuzden sık sık kan vermem gerekıyor

A rh+

KONYA-selcuklu(yazIN KONYADAYIM)
karamanda okuyorum
1senedir düzenli kan veriyorum
alkol katiyen yok
sigara NADİR(ARADA)

0 rh negatif serdar canıbeyaz gsm : 05069364256 acıl durumda cekınmeden ARAYIN ıstanbul ıcı dısı farketmez pedalcılar affetmez:D

0 RH (-)
ali ışın-0507 259 96 06
ADana seyhan ..Cemal paşa civarı-orta doğu hastanesi arkası..
ALLAH razı olsun bu konuyu açan ve katılan arkadaşlardan..İyi forumlar.

ab rh(+) denizli-merkez

kolay bulunan bir kan ama yinede koyalım.

A rH+ adıyaman gölbaşı. vücudumun daha kan verecek potansiyeli yokmuş ama acil durumda bayılmaya razıyım:p :D:D bisikletforum veya msn adresime mail atarsanız en geç 2 saat içinde vereceğiniz telefon numarasına ulaşırım. eğer herhangi yolu düşen arkadaş olursa gene haber beklerim eğer burada olursam iyi misafir ağarlarım ;) telefon numaranızı ve ne zaman buralarda olacağınızı bir gün önceden mail veya pm olarak atmanız yeterli

iyi forumlar

A rh+
Ankara, Eskişehir farketmez.

Zaten üç ayda bir düzenli olaraktan Kızılaya kan bağışında bulunmaktayım.

0535 284 11 21
aksudogukan@gmail.com

0 Rh(+) Kah Ankara/eryaman Kah İstanbul/florya İAÜ.Saygılar :)

Geri