Scudo Sports

Kamyon ezdi bisikletimi

@Turan Babacan

Ön çatal, gidon. emin değilim ama belki sol pedal eğilmiş gibi duruyor.

Scudo
@Nil Gülden
Kamyon bariz ustunden gecmis.. masallah adama ne diyim foto cekmen mumkunse paylasir misin? Merak ettim

min 700x32 lastik ve heybe takabilecegim drop barli bisiklet araniyor..

Resmini çekmemiştim. Yarın eklerim.

kadro geotech : 237 TL (link)
Gidon : 50 TL
Çatal sanırım maşa : 75 TL uyarmı araştırmak lazım (link)
ÖN Jant : 80 TL

Üç aşağı beş yukarı bu kadar tutacak gibi.

Öncelikle geçmiş olsun. Bisikletin resmini koyarmısınız merak ettim

geçmiş olsuun :( umarım eskisinden daha çok seviceğiniz, çok daha keyifli süreceğiniz bi bisikletiniz olur :)

Öncelikle geçmiş olsun,

Bisiklet bir trafik aracıdır eğer kamyon şöförü ile polis 'e tutanak tutturabilirseniz sanırım kamyonun zorunlu trafik sigortası masrafınızı karşılar. Bir araştırmanızı tavsiye ederim

@CandanC

Çok teşekkür ederim. An itibarıyla Yeni bir bisikletim olacakmış. Ben kaza geçirmediğim için babam durumu anlayışla karşıladı. Geçen sene de arabama park halindeyken çarpmışlardı. Durumun ondan farksız olmamasından dolayı bisikletimi giderken götürmüş. Bakıp bakıp üzüldüğüm için. Akşam yenisini alacağız..

@Tolga Atasagun

350 TL verdi bende gönderdim. Çünkü "kıyma bana 5 çocuk bakıyorum ve asgari ücretle çalışıyorum" der gibi bir hali vardı. Çok insaflıyım sanırım. :)

@mehmet bülent baloğlu

Çöpe atmak için! Ben görsem attırmazdım çöpe de ondan. :) işin aslı öğrenir öğrenmez çöpe de baktım :)

Arabada duruyormuş hala! Akşam üzeri bir bisikletçiye tamir ettirip (Kadro değişimi). Yaşadığımız yerde bir çocuğa hediye edeceğim.

3000 bin TL lik bir bisiklete gerek yok. Ama sen bilirsin. Biz bu gün Ankara'ya geleceğiz. Aksam üzeri. Emin ol 3000 TL değil 30.000 TL lik bisiklette alsan kamyon ezince o da kırılır bükülür..[emoji2]

Başlık biraz komik olmuş :) ister istemez tebessüm ettim geçmiş olsun :)

Öncelikle geçmiş olsun , Park ettiğiniz yer , kamyon aynalarının kör noktalarında kaldığı için , şöfor bisikleti görememiştir. Size bir zarar gelmemesi işin iyi kısmı..

Her ne kadar resim olmasada , orta göbek haricinde nerdeyse bütün parçaların bu kazadan etkilendiğinden eminim. Parçalar üzerinde mikro çatlaklar bile oluştuysa yeni kadro alarak tekrardan kullanımı tehlike arzeder. Yeniden yaptırıp bir çocuğa hediye etme fikri gayet güzel , ancak bundan dolayı çocuğun ilerde bir kazaya karışma ihtimali olması bile bence korkunç ,
Milyonda bir ihtimal dahi olsa , bence bunu yapmayın.

Sizin yerinizde olsam , bu haliyle bir hurdacıya veya çöplerden kağıt metal toplayan birisine verirdim..

Geçmiş olsun. Ufukta yeni bisiklet görünüyor gibi...

Geri