Scudo Sports

kamuflaj desenli kadro

Fiyat olarak pek bir fikrim yok. Ama az istemeyeceklerini biliyorum. Keske birlikte yapabilsek. Fakat su an için kadro boyutunda birseyi boyayabilecek ne vaktim ne de yerim var :(

Scudo
kamufulaş deseni maketcilerin çok kulladığı bir sistemdir tamiya akralik maket boyasıyla ve ihmuk maket formda ayrıntılı kamufulaj boyama tekniklerini görebilirsin tavsiyem; tamiya akralik boyalar bildiğimiz otomobil akralik boyalarının değişik bir türevidir ve çok fazla renk secenegi vardır. tanesi 3 ytl olan bu boyalar 4cc falandır. ama yöntemi iyi öğrenmek ve işlem bittikten sonra üstüne yine aynı markanın verniğini bir kaç kat atmalısın. en iyi çözüm airbrush la olur maket sitelerinde çok ayrıntılı açıklamalara ulaşabilirsin sevgiler

• Beğen
Tepkiler: lindemann
airburush benim hobim izmirde olsan 1 günde bedavaya yapardım sana ama kısmet değilmiş

@erdinc34

cok tesekür ederim hocam, eksik olma.. ben aslen izmirliyim, ailem orda ama ankarada yasiyorum. neyse haberlesiriz, deneyimlerine ihtiyacim olacak.. cok saol

air brush bi cozum ama baya pahali ve is nekadar uzarsa yapamadi isin parasini senden aliyor ben bi iki deneme yaptim ve gayet iyi oldu dur anlatim elektrostatik (biraz zorlanirsin) istersen kompresörle yap farketmez ilk bir boya alicaksin (siyah yesil veya krem) daha sonra yapi marketlerinde satilan metrelik stickerdan alicaksin daha sonra kadroya ilk komple boya yapicaksin mesela siyah boya kuruduktan aldin stickeri kamuflaj gibi kesiceksin aralikli olarak yapistircaksin sonra komple yesile boyicaksin oda kuruduktan sonra kestin stickerlari tekrardan yapisticaksin ve en son olarak krem boyayi aticaksin ve kurumaya birakicaksin sonra yapiskanlarinizinin izinden falcatayla gec ama boyayi cizmicek gibi sonrada zarar vermeden yaiskanlari cikar en sonda vernik at

• Beğen
bak bence şöyle yapabilirsin istediğin yeşil tonlarını al kadronu boyaya uygun hale getirdikten sonra önce koyu yeşili at sonra şablon çıkar itediğin deseni sonra şablonaun üstine diğer tonları vur ondan sonra yeni bi şablon ve gerisi gelir yani anlican 1. kat dışında tüm renklere bir şablon hazırla böylece işin çok kolaylaşır bi tavsiye daha kadron çıplak kalsın böyle süper olur amam boyamadan önce bence bi oto boyacıdan tavsiye al çükü boyanın zmini iyi olmazsa 1 ay sonra kadrondan o boyalar dökülür gider bunun dışında kadronda pas varsa kesinlikle bunları temizlemen lazım ve en ufak kir tüm emeklerini berabt eder yani bu işin en uğraştırıcı yanı hazırlık boya çocuk oyuncağı

• Beğen
ben bir kere scott ransom için airbrush ustasıyla konuşmuştum. ne istersen yaparım demişti. bisikletin tamamını yapmak için de 200 ytl istemişti diye hatırlıyorum.

• Beğen
airbrushcı emin olun abuk bi fiyat çekecektir ;) ben 2 sene önce falan sadece arabanın ön kaputuna bi desen için sormuştum 1 milyar istemişti :eek:

benim bi fikrim var ama uğraştırır biraz ve büyük ihtimalle istediğin gibi olmayabilir ama ucuza kaparsın 20 milyona falan :)

kamuflaj tarzı bi foto bulun google'ın grafik arama motoru var çok kullanışlı burda dikkat edilicek nokta yüksek çözünürlük...daha sonra reklamcılara,baskıcılara falan gidip stiker tarzında yapışkanlı kağıt haline getiriyoruz (bu cümledeki kelimeler tam olarak doğru değil doğru kelimeleri yorgun olmadığım bi vakitte tekrar düzenliycem mesajı :) daha sonra kadroya yapıştırıyoruz....sonrada vernikliyoruz...

büyük ihtimalle güzel bişey olmuycak kadronun köşeleri olmuycak kağıtın kestilen yerleri tam uyuşmuycak ama içimde kalmasın dedim yaziyim :)

zor bişey değil askeri kamuflajda okadar zor değil ilk başta arkplanı tamamıyla asker yeşili yapacaksın ardından spray boyanın capini needle capiyle desenleri çizeceksinz ilk koyu yteşiller daha sonra kahverengi olanlar
http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/4966/500/r_nn15cf2tqcjshke3d8ik.jpg
türkiyenin en kaliteli spray boyalarından olan akçalıyı tavsiye ederim 5 tyl dir ve fazlasıyla yetiyo ben bir ane aldım boyadım 1 snedir kullanıyorum çizildiğindede ince caple kapatıyorum.red needle denilen cap saç teli kalınlığında boyuyor

selam eğer istersen senin kadronu kamuflaj deseninde boyaya bilirim .
sana yolalanan laptop arkasındaki gibi standart bir kamuflaj mı istiyorsun başka türlümü .
bir arkadaşımla beyoğlundaki ufak bir atölyede airbrush çalışıyoruz.

airbrush@windowslive.com
mail adresinden bize ulaşa bilirsin.

eğer sadece kamuflaj deseninden bahsediyorsak 300 ytl ye yaparız.

(link)

yukardaki linkte gerçekleştirdiğimiz bir iş var. eğer nette yılgörtahsin isminde arama yaparsan diğer işlerimizede ulaşırsın.
ama eğer çıplak bisiklet getirirsen bu fiyata olur sökme toplama işine biz karışmayız.

• Beğen
da bomb ejector army camo
da bomb molotov II
da bomb XLR-8r

bu üc modelde kamuflaj desen var... daha iyisini bulabileceğini sanmıyorum.... =)) bakmanı öneririm...

Geri