Scudo Sports

Kamp gereçleri?

@MossoM bence yaptıktan sonra en iyisi örtmek " koskoca yer benden başka birisi buraya gelip işini yapacak değil ya " mantığı saçma geliyor bana. 4 arkadaşım ile birlikte 5 gün kamp yaptık sağ olsunlar ortaya emanet bırakıp gittikleri için hoş olmuyor. Kedi bile işini gördükten sonra kapatıyor. Hem koku ve sinek ve türevlerini çekmemek adına hem de ola ki başkası geldiğinde en azından örtülü olması adına. Ayrıca ağaç dipleri iyidir. Kemer'de çalıştığım dönemde vardiyam bitti eve dönüyorum bir turist abimiz orta refüjde ağaç dibinde tünüyor beni gördüklerinde ise eşinin " quick quick " demesiyle yarım yamalak üzerine toplayıp kaçtılar. Peçete en azından selpak olsun bulunmasında fayda var bana hava hoş ister taş ister kum ister yaprak diyorsanız tercih sizin. :)

• Beğen
Tepkiler: MossoM
Scudo
20 tl civarı böyle bir kürek almak yararlı olabilir
9004847005746.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@MossoM

Bir tane 5 litrelik şu al yanına ben fethiye de kamp yaptım ondan dolayı şu işi biraz zordu. Ama gözden uzak olacak bir yer olsun. Pisti olma

• Beğen
Tepkiler: MossoM
Zor iş cidden ya meğer insanın evi ne konforluymuş. Şu konserlerde ya da büyük etkinlik alanlarında sıralanan portatif wc ler var mesela 2011 Rock N coke ta girmiştim bidaha da girmem. Bilemedim kulağa kolay gibi gelmiyor ama insan ona da alışır be :)

Geri