Scudo Sports

-Kamp Dağ Çantası mı? -Valiz mi?

hüseyin özbakır

Aktif Üye
Tepki
67
Merhaba Konya / Ereğli'den - Ordu'ya. Üniversite macerası başlıyor fakat benim sormak istediğim bir şey var...
- Ben bisikletimi de götürmek istiyordum ve yurt da sorun olmaz dediler. Şimdi Yükümüzde var az çok valiz dediler Ben onu nasıl taşıycam bisikletle. Öbür türlü kamp çantası alsam Kıyafetler telef olur mu düşüncesi. Benim gibi düşünüp de kamp çantasıyla kıyafet taşıyan var mı? bir yorum yazarsa sevinirim...

Scudo
ne yapmak istediğinizi ben anlamadım şahsen :s

siz konya'dan orduya bisikletle ve tüm kıyafetleriniz bir sırt çantasında, sırt çantanız da sırtınızda mı gitmeyi planlıyorsunuz?

Nasıl saçmalmışım yaa kusura bakmayın. Otobüsle gidicem de, Sormak istedigim sırt çantası alsam olurmu valiz yerineydi... :D

Valiz yerine sırt çantası olur niye olmasın... Kıyafetlerin ütüsü bozulmasın gibi bir düşünceniz yok heralde... Öğrencilik süresünce biz de yaptık benzer şeyleri, sırt çantası valizden on kat daha pratik bence...

• Beğen
Tepkiler: hüseyin özbakır
en iyisi tahta sandık...zeki alasya metin akpınar modeli bak yaw aklıma geldi suratı zekinin sandıgı taşırkenki suratı metinin yürüyüşü..siz çok yaşayın emi :D:D

• Beğen
Bende kıyafetler kırışmasın diye düşünmüştüm Sagolun yorumlar için. ( Faruk abi özür dileri geçenlerde Faruk çubukcunun evinde girmiştim forma Onun adıyla yorum yazmışım :D )

Tekerlekli bir valiz al bağla bisikletin arkasına yola devam:D:D

• Beğen
Geri