Scudo Sports

Kamera-Gidon Bağlantısı

Ben de öyle düşünüyordum ama az önce kaska hem tepesinden hem yanından bağladım güzel oldu . Ben küçük bir kompakt kamera kullanıyorum yalnız ağır cihazlar için daha kaliteli bir şey almanız gerekir. Açıklamasında maksimum 500 gr yazıyor. Bunun avantajı zaten o yapışkanlı kısımları dilerseniz gidona bağlarken altına kalınca bir sünger koyabilirsiniz titreşimi emer. Kaska bağlarken de deliklerinden geçirerek işi çözebilirsiniz ortasından birkaç tur da bantlarsınız sapasağlam olur. Sadece bantlasanız bile olur hatta en sağlamı olur bence

Sanırım istedikten sonra her türlü yapılıyor :) Teşekkürler açıklama için :)

Bakınız birileri yapmış .

(link)

Scudo
Rica ederim. $8.60 lık ürüne bakın orda kullanıcı fotoğrafları var her türlü yere bağlamış insanlar :) Ayrıca şimdi bakınırken gözüme bir şey çarptı ben kazık yemişim ufak çapta :p
Bu ürün $4.90 aynı marka aynı model benim aldığımla. Z10 yazıyor ikisinin de kutusunda. Alacaksanız bunu alın derim :)

Kaskta kullanacaksanız $8.60 lık daha sağlam duruyor söyliyim. Niye derseniz, onun yanlarındaki siyah kısımlar yaylı galiba o yüzden güzel oturuyor kaska. Benim kullandığımın altı gidona göre yapılmış yani 140-150 derecelik çember yayı gibi düşünün. Birkaç milimlik de yumuşak plastik tabaka koymuşlar kaymaması için.

@Doğa Can Yaman

Artık yenen kazığın hesabı olmaz :D Emre arkadaşın gönderdiği daha kaliteliye benziyor onu alacağım sanırım. Deneyimlerimi paylaşırım burda. Herkese teşekkürler fikirleri için :)

Evet ben de onu görsem ikisini birden alırdım :D Bence ucuz olan gidonda daha kullanışlı olur altına sünger vs koyabilirsiniz diğer taraftan pahalı olan da kaskta daha kullanışlı olur. Haydi kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
@Emre Gözütok

Bende ilk platiği görmüştum sonra metalı gorunce onu almıstım sonra bıraz kullanıp sattım :) ben her ihtimale karşı ürünü gidona platik kelepçeler ile monte etmiş o zaman çok daha sağlam olmuştu.

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Geri