Scudo Sports

Kalp çarpıntısı ve İnsanlığın Ölmesi

Scudo
@Trekkie Madem filmlerden gidiyoruz. Yoda Anakin skywalker a niçin titredigini sorar . Uzay gemisinde usudugunu söyler. Yoda ise onun korktugunu ve korkununda nefretten geldigini soyler.

@ghate geçmiş olsun. insanlık yeni ölüyor değil. Sadece eskiden böyle olayları yazabileceğimiz yerler yoktu. Mesela ben de geçenlerde avm nin tekinde kavga eden 2 kadın gördüm, koca avm de benden başka kimse müdahale etmedi...

• Beğen
Tepkiler: ghate ve venom09
@Teknika
bende bilmiyorum hocam. dağ başı kimse olmayan yere yardım ulaşmaz yada geç ulaşır anlarım. ama işlek bir yolda yere yatmış birini görünce yardım edilmeyince aklıma..... başka bişey gelmiyor.selametle.

Haberlere çıksa youtubdan arak yapmış Çin'i gösteriyorlar derdim.. Geçmiş olsun, millette biraz vicdan var zannediyorduk meğer o da ölmüş

• Beğen
@ghate

Birde dolu tarafindan bak... O halinle selfie cekilip daha sonrasinda hic orda yokmussun gibi oradan ayrilabilirlerdi. Emin ol bu senin icin daha kotu olurdu.

harun-kolcak-cenaze2.jpg

kadraja girmeye çalışan bile var... söylenecek çok şey yok aslında. yok yok ben abartıyorum sanırım.....

Bu ve bunun gibi çok haber var.
Geçmiş olsun.
Bu arada telefonunuza asla ve asla ekranı açmak için şifre koymayın, ekranı açmanız kolay olsun. Acil durumlarda açamayabilirsiniz. Muhtemelen telefonunuzun ekranında dediğim tarzda bir kilit,şifre vardı. Ulaşmış olsanız bile girip aramak sizin için çok zor olacaktı o durumda.

(link)
(link)

İnsanlık hızlanıyor insanlığını geride bırakarak. Duramıyoruz ya da korkuyoruz. Allah'a güvenerek daima yardıma koşmalıyız. Hayırlı akşamlar.

• Beğen
Geçmiş olsun kardeşim.

Böyle haberler okudukça dolu yiyen araçların sanayide sıraya girmesi haberlerine daha çok keyifleniyorum. İnşallah o kaportacılar camcılar sizleri iyi bir silkelerler.

Geri