Scudo Sports

Kaliteli ürün, rakipsiz fiyat, ücretsiz kargo, 100% memnuniyet!

@Fatih Çetin

Fatih Bey, ek kargo seçenekleri yoğun zamanlarda alternatif yaratmak ve kullanıcılarımızdan gelen isteği karşılamak içindir. China post da diğer tüm posta seçenekleri kadar güvenilir ve hızlıdır.

Scudo
@BuyinCoinsTR

valla benim açımdan sıkıntı yok. zaten tahmin ederek aldım. 1,92 boy 120 kg yük var bu bedende. dolayısı ile orta(m) beden bir ürün ne kadar esnek olursa olsun yetmiyor haliyle. :) en azından bundan sonra seçenekler içerisinde 2XL gibi bir seçenek olursa mesela ben yine sipariş verebilirim hehehe

sitenizden 15 aralık da bazı ürünler aldım iki ayrı paket yapıldı ve paketin biri 2 hafta once geldi ama diğerinden ses seda yok.
siteden takip de yapamıyorum hata veriyor.ne yapmalıyım.

hesabım kısmında mesajlara baktım bugun ilkdefa 3 ocak da soyle bır mesaj gelmıs.
Dear buyer,
Sorry to bother you here
We are sorry to tell you that the parcel RC286764167CN in your order was returned to us since no one to sign it,
As you see, we paid for the shipment to send the parcel to you, and when there is no one to receive it, we need to get it back to our warehouse, so we paid for the fee of shipment again,
So now we suggest to refund you $22 in coins, and the rest we keep as fee of shipment, You can quickly use those coins for your new order on our website,
And of cause, we will send out to you ASAP,
So what about your idea?
Thank you for your understanding.
Looking forward to your reply,
best regards
July
Sevgili alıcı,
sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim buraya
Biz sipariş parsel RC286764167CN beri bize iade edildi söylemek için üzgünüz, onu imzalamak için kimse
Gördüğünüz gibi, biz size parsel göndermek için sevkiyat için ödenen ve onu almak için hiç kimse yoktur, biz geri depomuza almak gerekir, bu yüzden tekrar sevkiyat ücreti ödenmiş,
Sen Yani şimdi biz size paralar 22 $ iade önermek ve dinlenme biz sevkiyat ücreti olarak tutmak hızlı web sitemizde yeni düzen için o paraları kullanabilirsiniz,
Ve neden, biz en kısa sürede size göndermek, olacak
senin fikrin hakkında Peki ne?
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
, cevabınızı bekliyorum
saygılarımla
Temmuz
aynı sıparısı gerı almamım bır yolu yok mu

@nuri kılıçkaya

Nuri Bey Pm'den de sormuş olduğunuz aynı soruya yanıt verilmiştir. Gereğini rica ederiz, saygılarımızla...

@nuri kılıçkaya

Nuri Bey Pm'den de sormuş olduğunuz aynı soruya yanıt verilmiştir. Gereğini rica ederiz, saygılarımızla...

İyi geceler. Üçüncü siparişim bugün (22 ocak) işyerime gelmiş. Şuan işteyim. Paketi açtım ve aldığım ürünlerden biri eksik gönderilmiş. Bunu nasıl çözebiliriz? İlk kez başıma böyle birşey geliyor.

@Cemali Avcı

Cemali Bey, öncelikle ilgili ürün ile ilgili sitemiz üzerinden tarafımızda bir mesaj ya da ücret iadesi (Coins) gönderilip gönderilmediğini kontrol ediniz.

Bunun dışında geriye tek ihtimal kalıyor :) Ürününüz ayrı bir paket ile yoldadır. Bu durumu da siparişleriniz sekmesinden görüntüleyebilirsiniz. Saygılarımızla...

@BuyinCoinsTR

kontrol ettim. maalesef ayrı paket olarak gönderilmiş. gönderilmeden veya ödeme esnasında bununla ilgili bilgilendirme mesajı geliyor mu ekrana?

@Cemali Avcı

Hayır, sizden talep gelmedikçe hazır olan ürünlerinizi bekletmemek için stok bekleyen ürünlerin gönderimi sonraya bırakılır. Bu ilk parti siparişinizin daha çabuk elinize geçmesini sağlamak içindir.

24. gün ve paketlerim hala elime ulaşmadı. paketlerin biri 7 Ocakta, diğeri 17 ocakta yurtdışı edilmesine rağmen ikisi de aynı gün TR'ye giriş yaptı.
Şimdi de birinin 3 gündür torbaya eklenmesini bekliyorum, diğerinin de 2 gündür dağıtımdan gelmesini..

@BuyinCoinsTR

kötü bir uygulama. Malum gümrüğe giriyor yurtdışı gönderi. Ayrı gelen her paket için gümlük işlem ücreti alıyor. DX ödeme ekranında seçenek var 'ilk temin edilen/edilenleri yollayın' diye. seçmezseniz, yollamadıkları hergün için bilgilendirme maili yolluyorlar. Bir süre sonra da 'bazı ürün/ürünler hazır. temin sorunu olanlar var. bekletelim mi, hazır olanları yollayalım mı yada para iadesi mi istersiniz?' diye mail gönderiyorlar. Bence buna dikkat edin. Çoklu ürün alırken dikkat etmek lazım demekki.

@Cemali Avcı

Cemali Bey, benzer bir düzenleme üzerinde çalışıyoruz. Alakanız için teşekkür ederiz.

@BuyinCoinsTR

Stokta olmayan ve sonradan gönderilen, hatta ''TR'ye gönderimi yasak'' dediğiniz ürünler bugün elime ulaştı.
Stokta olan ve ilk gönderilen ürün hakkında PTT'nin verdiği bilgi ise ''paket henüz TR'ye giriş yapmadı'' doğrultusunda.

Beklemeye devam...

Elinize geçen ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Teslim aldığınız ürünler hangileriydi? Link verebilir misiniz?

@BuyinCoinsTR

Ulaşan ürün;
(link)

Yolda olanlar
(link)
(link)
(link)

ek bilgi: Ürünlerin tamamı tek seferde 31 Aralık tarihinde sipariş edildi.

@Fatih Çetin

Fatih Bey teslim aldığınız ürün için sadece şanslı olduğunuzu söyleyebilirim :) Pil içeriği olduğu gözden kaçmış olmalı...

Diğer ürünleriniz de kısa süre teslim edilecektir. Saygılarımızla...

150 liralık bir alışveriş sepetim oldu.

Ancak ödeme yapmak istediğimde kartımın ay/yıl kodunu istiyor.

Kartımın üzerinde (TEB Bankası) 07/20 yazıyor ve bu sisteminizde yok.

Mecburen 07/2020 yi seçiyorum ve sistem ödemeyi kabul etmiyor.

Ne yapabiliriz, ödeme bu sorun yüzünden gerçekleşmiyor.

Geri