Scudo Sports

kaliteli ön aydınlatıcı aranıyor.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
selamun aleykum arkadaşlar abiler kardeşler.

bendeki mevcud ön aydınlatıcı 3 mini pil ile çalışıyor. pillerim şarj lı
ama 1 saat de gücü tükenmeye başlıyor. 2 saat de iyice önümü aydınlat mamaya başlıyor.

bana kaliteli ön aydınlatıcı lazım. 3 saat kesintisiz iş göreninden ve pilli olmayanından. şarjlı istiyorum.

100 liraya kadar yolu var. hafiften geçebilir de yani. 110 yada 120 falan olabilir.

ne önerirsiniz.

Scudo
(link)

bu ürün güzel, 18650 şarjlı pil ile çalışır, pil ve şarj aletini ekstradan almanız gerekir.

Ledlenser b7 yada b7.2 fiyat biraz yüksektir ama kalitesi tartışılmaz. Benzeride fenix lerde var.

@tzeybek

200 lira. biraz yüksek ama alet hoşuma gitti. bi ara sirkeciye gidip ürünü yakından inceleyeyim.

(link)

bu alet nasıl acaba

Merlin'e falan bakıyorsanız kullanıcı yorumları olan ürünleri falan incelemenizi tavsiye ederim,fikir edinme açısından iyi oluyor.

@ali veli

1000 lümen ile 1600 lümen arasında ne kadar fark vardır. ?

(link)

bunda şarj aletide var lümenide biraz fazla..

değer mi sence. yada senin linktekini mi almalıyım.
bide bunun pili farklı mı ?

Lümen değeri yüksek olan ürünlerde her ne kadar 18650 pil kullanılıyor olsa da 3 saat kesintisiz çalışma hayalden öteye geçememektedir. 1000 ile 1600 lümen arasındaki farklar, aydınlattığı alandaki aydınlık miktarlarıdır. Yani diyelim ikisi de aynı lense sahip ve 170°'lik bir açıyı aydınlatıyor. 1000 lümen olanın aydınlattığı en karanlık kısımda net göremediğiniz bir nesneyi 1600 lümenlik farla görebilirsiniz. Diğer bir deyişle 1000 lümenlik ışığa 90°'lik açıyla 10 saniye bakabiliyorsanız, 1600 lümenlik ışığa 5 saniye dayanabilirsiniz gibi...
Bu arada o ürün yerine (link) tercih edebilirsiniz, yalnız batarya bittiğinde şarj etmeniz lazım. Diğerinde yedek pil taşıma imkânınız olacak ek olarak.

Ben bunu kullanıyorum.
(link)

En güçlü ışık verecek şekilde kullanırsanız piller 4 saat dayanıyor.
3-4 şeritli yolun tamamını aydınlatabiliyor. Odak noktası 2 şerit yolu aydınlatabiliyor.

@Uğur S.

kendinden bataryalı mı yoksa pili ekstra yanında mı taşınıyo bunlarda.

4x 18650 batarya paketi var. Ama (bence) görüntü kirliliği oluşturmuyor. Gidon boğazının altına bağladım :)

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_172351_7.jpg

@c. kırmızı

Ürün muhtemelen aynı, ancak aliexpress te 18650 charger diye arama yapıldığınında ürünün yanındaki şarj aletinin fiyatının 1-2 USD olduğu görülüyor.
yanında 2 dolarlık şarj aleti gönderiyorlar diye iki katından fazla para verilmez. Bende bu lambadan ve 3400 mAH 4 adet 18650 pil var. Tahmini kullanım süreme göre yedek pil
alıyorum yanıma.

Bende XLC var çok memnunum :in:

İşte bu; (link)

Geri