Siyah ve 150 Tl civari bir gidon bandı öneriniz var mıdır? Gel'li olursa daha iyi olur.
(link)
Şu ürünü kullandım, linki tamamen temsili veriyorum, bulduğum ilk linki verdim.
Jelli istemenizden, rahat, yumuşak bir gidon bandı istediğinizi varsayıyorum. Sanıyorum bu gidon bandı kullandığım 5. veya 6. gidon bandı ve gördüğüm en rahat gidon bandı. Tabi bu iyi yanı

Bir de kötü yanı var (fiyatı dışında) çok hızlı soyuldu. Gidon bandının soyulması kulağa garip geliyor evet ama gerçekten soyuldu

Bant, 2 katmandan oluşuyormuş (ben bunu soyulmaya başlayınca farkettim tabi) biri jel katmanı, diğeri dış katmanı. Dış katmanı ince, elastik bir kaplama. Ve bu kaplama ayrılmaya başladı 1 yılın sonunda. Gidon bandının bu hassas yapısını bilmediğim için, gidon bandını pek temizlemediğimi itiraf etmeliyim. Yaptığım yanlış şeyi de şöyle tarif edeyim, gidon bandı biz kullandıkça kararır. Ben bu kararmayı umursamadım. Hiç olmazsa aylık silsem bile bu hale gelmezdi

Aylarca silmediğim için güzelce karardı (kırmızı renkti) ve ben bu karartıyı çıkartabilmek için yüksek güçlü kimyasallar kullandım, bununla da kalmayıp güçlüce ovaladım. Tam olarak ovaladığım yerler soyuldu bir süre sonra. O tabakayı farkında olmadan incelttiğimi ve zayıflattığımı bant soyulduktan sonra anladım.
Kısacası, temizliği ve bakımı benim gibi aksatmazsanız daha uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorum. Soyulmasına rağmen tavsiye etme sebebim aşırı rahat ve yumuşak bir gidon bandı oluşu. Benim kullandıklarım arasında (ki aralarında fizik microtex ve deda cork da vardı) açık ara en rahat gidon bandıydı. Bu yüzden öneriyorum

Zaten siyah renk düşünüyorsanız pek temizlemeniz de gerekmeyecek

Fakat soyulma problemini de bilin, bilmiyorum gidon bandı ömürlerini ama bu gidon bandının ömrü 1-2 yıl ona eminim. Aynı zamanda en kısa sürede dağılan gidon bandıydı, bunu da ekleyeyim