Scudo Sports

Kaliteli Gidon Bandı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Merhabalar arkadaşlar

Gidon bandım kirli ve kalitesiz değiştirmek istiyorum.Kullandığınız kaliteli gidon bandı tavsiyelerinizi almak istiyorum.Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler :)

Scudo
hocam kalite istiyorsanız bu markayı öneririm.Bende almayı düşünüyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: cazci
Fizik olabilir:
(link)
Jelli, yumuşak, konforlu birşey istiyorsanız Roubaix S-wrap olabilir:
(link)
Yurtdışından getirtmeyi düşünüyorsanız Lizard Skin olabilir...

bence en iyisi bu, bazı pro takımlarda bunu kullanıyor:
(link)

açıkcası ben fizik aldım karardı ve aşındı, bir daha fizik almam gibi...

• Beğen
Tepkiler: Apmomo
Lizardskin oldukça güzel, fakat doğal bir yapısı yok. Tuttuğunuz zaman yapay bir madde olduğu belli oluyor. Çok hoşuma giden bir his değil. Ayrıca eldivensiz kullanırken, terlediğiniz zaman kayganlaşıyor.
Specialized S-Works cork kullandım bir süre. Oldukça yumuşak ve kalın. Mantar olduğu için çok daha güzel bir his. Ayrıca terleyince kaymıyor.
Zipp Service Course CX bant kullanan arkadaşım da oldukça memnundu.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Kocabaş
istanbul içi Lizard Skins marka gidon bandı satan mağaza/dükkan bilen varsa paylaşır mısınız.

@Volkan Metin abi bende çok bakindim ama malesef bulamadim chean,wiggle yolu görünüyor.

Zipp Service Course CX tavsiye ederim.

Siyah ve 150 Tl civari bir gidon bandı öneriniz var mıdır? Gel'li olursa daha iyi olur.

Merhaba. 165 TL ve jelli değil ama değerlendirmek istersiniz belki:

(link)

Sadece yol bisikleti değil, katlarken ve taşırken çizilen katlanır bisiklet gidonları için de güzel bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Uyumlu olması açısından jelli olmasına özen gösteriyorum. Bugün küçük bir kaza yapınca maalesef değiştirmek zorunda kaldım. Öneriniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: CNC
Siyah ve 150 Tl civari bir gidon bandı öneriniz var mıdır? Gel'li olursa daha iyi olur.

(link)

Şu ürünü kullandım, linki tamamen temsili veriyorum, bulduğum ilk linki verdim.

Jelli istemenizden, rahat, yumuşak bir gidon bandı istediğinizi varsayıyorum. Sanıyorum bu gidon bandı kullandığım 5. veya 6. gidon bandı ve gördüğüm en rahat gidon bandı. Tabi bu iyi yanı :) Bir de kötü yanı var (fiyatı dışında) çok hızlı soyuldu. Gidon bandının soyulması kulağa garip geliyor evet ama gerçekten soyuldu :D Bant, 2 katmandan oluşuyormuş (ben bunu soyulmaya başlayınca farkettim tabi) biri jel katmanı, diğeri dış katmanı. Dış katmanı ince, elastik bir kaplama. Ve bu kaplama ayrılmaya başladı 1 yılın sonunda. Gidon bandının bu hassas yapısını bilmediğim için, gidon bandını pek temizlemediğimi itiraf etmeliyim. Yaptığım yanlış şeyi de şöyle tarif edeyim, gidon bandı biz kullandıkça kararır. Ben bu kararmayı umursamadım. Hiç olmazsa aylık silsem bile bu hale gelmezdi :( Aylarca silmediğim için güzelce karardı (kırmızı renkti) ve ben bu karartıyı çıkartabilmek için yüksek güçlü kimyasallar kullandım, bununla da kalmayıp güçlüce ovaladım. Tam olarak ovaladığım yerler soyuldu bir süre sonra. O tabakayı farkında olmadan incelttiğimi ve zayıflattığımı bant soyulduktan sonra anladım.
Kısacası, temizliği ve bakımı benim gibi aksatmazsanız daha uzun süre kullanabileceğinizi düşünüyorum. Soyulmasına rağmen tavsiye etme sebebim aşırı rahat ve yumuşak bir gidon bandı oluşu. Benim kullandıklarım arasında (ki aralarında fizik microtex ve deda cork da vardı) açık ara en rahat gidon bandıydı. Bu yüzden öneriyorum :harika: Zaten siyah renk düşünüyorsanız pek temizlemeniz de gerekmeyecek :D Fakat soyulma problemini de bilin, bilmiyorum gidon bandı ömürlerini ama bu gidon bandının ömrü 1-2 yıl ona eminim. Aynı zamanda en kısa sürede dağılan gidon bandıydı, bunu da ekleyeyim

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Bazen wiggle da satılan Lifeline ürünleri tam bir fiyat performans canavarı olabiliyor. Cumartesi değiştirdim gerçekten çok başarılı.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
(link) bu ürünün kırmızısını kullanmıştım eski bisikletimde. Sağlamlık süperdi 3 sefer söküp başka gidonlara sardık bana mısın demedi. Yumuşaklık hissi gerçekten güzeldi. 218266 dosyayı görüntüle

Bazen wiggle da satılan Lifeline ürünleri tam bir fiyat performans canavarı olabiliyor. Cumartesi değiştirdim gerçekten çok başarılı.

(link)

+1 kullandım, çok memnun kaldım. tekrar alırım, kadife hissi veren yapısı, siyah noktaların içinden görünü kırmızı rengi ve yumuşaklığı ile fiyat/performansın kralıdır.

Brooks'un deri ya da kauçuk gidon bandını kullanan var mıdır? Konfordan ziyade uzun ömürlü olması ve görüntüsü için tercih etmeyi düşünüyorum. Kullanan kişiler deneyimlerini yazarsa memnun olurum.

Ya da önerebileceğiniz uzun ömürlü ve deri olan başka markalar var ise link paylaşırsanız sevinirim.

Brooks'un deri ya da kauçuk gidon bandını kullanan var mıdır? Konfordan ziyade uzun ömürlü olması ve görüntüsü için tercih etmeyi düşünüyorum. Kullanan kişiler deneyimlerini yazarsa memnun olurum.

Ya da önerebileceğiniz uzun ömürlü ve deri olan başka markalar var ise link paylaşırsanız sevinirim.
Brooks Cambium Rubber bandını kullanıyorum. Tekrar tekrar sarılacak kadar dayanıklı ve oldukça rahat bir bant. Çok uzun süreler kullanılabilir.
(Açık renk seçerseniz fotoğraftaki gibi kirlenecek kaçışı yok bu durumun)

soulrider_brooks_bartape.jpg

Diğer önerim Brooks microfiber olabilir. Bunları da uzun süre kullandım. 5-6 defa söküp takılmış halini ekliyorum;

kinesis_fizik.jpg

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy ve sspl
@BerkEvren cevabınız için teşekkür ederim. Deri olan ile rubber olanın arasında 50-60 TL bir fark var. Bu koşulda deri almak mantıklı mı? Brooks seleye yapılan yağ bakımı gibi yağlamak gerekli midir deri olanı? Ya da el terlemesi yağmur gibi durumlarda rubber mi yoksa deri olan mı daha makbuldür? Mikrofiberden ziyade deri ile rubber olanların arasında kaldım. Renk olarak koyu kahve rengi düşünüyorum 2 seçenekte de.

@BerkEvren cevabınız için teşekkür ederim. Deri olan ile rubber olanın arasında 50-60 TL bir fark var. Bu koşulda deri almak mantıklı mı? Brooks seleye yapılan yağ bakımı gibi yağlamak gerekli midir deri olanı? Ya da el terlemesi yağmur gibi durumlarda rubber mi yoksa deri olan mı daha makbuldür? Mikrofiberden ziyade deri ile rubber olanların arasında kaldım. Renk olarak koyu kahve rengi düşünüyorum 2 seçenekte de.
Bir vegan olarak deri ürün kullanmıyorum. Rubber da microfiber dediği malzeme de deriden daha dayanıklı / uzun ömürlü malzemeler.
Derinin ter ve yağmurla daha çabuk bozulacağı da aşikar. (Brooks deri seleleri yağmurda kılıfla koruyor mesela)

• Beğen
Tepkiler: sspl
@BerkEvren anladım hocam, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geri