Scudo Sports

Kaliforniya Turu 2016

Scudo
Sagan başkan naptı öyle ya ne gerek vardı tek başına kaçmaya..

Şov adamı,şov için gitti.

O değilde ne yedi be abicim canım jel çekti:)

Kristoff aldı etabı ama sabahtan beri kaçan Sagan'ın burun farkıyla kaybetmesi de bisiklet sporunun ne biçim bir adama maruz kaldığının göstergesi:koptum: Sırf Kendi seviyesinde bir adamın yapmayacağı bir kaçışa girmesi bile gösteriyor büyüklüğünü, seveni sevmeyeni olur da savaşçı ruhu tartışılmaz bir isim.

• Beğen
Tepkiler: taner07
sagan kedi misin fare mi arkadaş, önce kaçar sonra kovalar :acpsnr:

@Oğuzhan Y. Tek basina kacti, bilerek yakalandi, kristofun arkasina da cok guzel girdi ama olmadi, sagani cok sevmiyorum ama mukemmeldi bugun, kazanmayi haketti aslinda

Kral adeta geri döndü. Cavendish süper bir sprintle Sagan,Kristoff,Coquard ve Degenkolb'u geçti.

Alaphillipe sarı mayoyu ve turu kazandı. Rohan Dennis 2.oldu.

Cavendish çok farkla kazandı :krktm:

@sabitkamera
Sanırım kaliforniada Tanerin arkasından ben ikinci oldum :) İlk defa podyuma çıkıyorum. Çok heyecanlıyım :p :D
Giroda patladık o ayrı :)

Tebrikler ilk defa olsa da güzel bir deneyim oldu benim için :) wiggins,boonen ve micheal schar bu turda beni bitirdiler sağolsunlar :) ilk 3 düşlemiştim 4 te kaldık :) başka sefere artık :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Her gün kaçışa giren ve çok iyi yarışan Greg Daniel, Amerika Ulusal Yol Yarışı'nda da kaçışa girmişti ve şampiyon oldu. İyi sporcu :harika::harika:

Geri