Scudo Sports

Kaliforniya Turu 2016

Sagan yok ortalıklarda... Bi göründü kayboldu sonra..

Scudo
Cavendish'i kaçışta görünce çok şaşırdım boşuna kendini yordu yokuşta da patladı zaten. Sagan'a da helal olsun diyorum sen o eğimi %11 e varan yokuşları ne ara çıktın da yarış pistine en önlerde girdin, bi de o kadar yokuştan sonra 200 metre sprint attı valla helal.

Bu sezon çok güçlü gözüküyor. Bakalım Fransa'da neler yapacak.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Axeon takımı müthiş yarışıyor ya, gencecik çocuklar sürekli saldırıyorlar; ilk 20de olmalarına rağmen World Tour takımlarına karşı geri vites yapmıyorlar :ssrtcbya::ssrtcbya:

upload_2016-5-19_11-38-10.png

Şuan iyi gidiyor takımım bakalım sonunda ne olacak

SKYdan Kennaugh 3. etapta bırakmamış..düşüp klavikulasını kırmış :(

@kubilay YAVUZ yarın gece.

@x-rayted evet tam tırmanış öncesinde Coqard ile beraber düştüler...

Bu gece güzel bir etap var, canlı izlemeyi düşünüyorum :koptum::koptum: Favorim, Samuel Sanchez.

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1462003822.jpg

Zamana karşıyı kazanabileceği düşünülen; Kriyienka, Bevin, Doull gibi adamlar daha şimdiden Taylor Phinney'nin arkasında kaldı.

• Beğen
Dün gece TT etabı vardı. İlk 5in 4ü benim takımda :D :D

Asıl eğlenmeye gelenler benim takımda. Wiggins'le Degenkolb'a güvenip takıma aldık 6 etapta 1 puan bile alamadılar yahu kafayı yiyecem :mad:

@Burak Kuruoğlu hata yapmışsın; Degenkolb kaç ay sonra ilk defa bir tur koşuyor. Wiggins de Rio'ya veledromda hazırlanıyor yol yarışlarına reklam için katılıyor adam 12 kg almış :koptum::koptum:

• Beğen
Bu etap puanları yüklenince birkaç basamak yükselirim galiba. Kaliforniya turunda resmen kümede kalma savaşı veriyoruz.:)

İlk defa takım kurdum takımımda ki puan alamayan tek kişi Wiggins ve 100 puanın altındaki tek isimde Micheal Schar. Şuan iyi gibi bakalım :)

Wiggins'in yarış sırasında aerobarı kırılmış ayrıca bundan da zaman kaybetmiştir.

@orhca yarışmaya gelmemiş hocam, 91. oldu :D

@taner07 O zaten belli de bir 20 30 sıra da oradan yemiştir soran olursa "barım kırılmasa gösterirdim onlara" der :D

Geri