Scudo Sports

Kaliforniya Turu 2016

Eurosport şimdi de 23:00 da yayın başlayacak dedi sanırım Türkiye saatiyle 1 de

Edit: Bunu yazdığım anda yayın başladı :D

Scudo
Son 25 kmde Kiryienka düştü...

bu bitiş şaka mı ya?

@Burak Kuruoğlu demeki 142 kişi antrenman eksikliği var yada antrenmana hiç cikmamislar.olmaz hocam böyle,soyle onlara bıraksınlar bu işi önümüzdeki maçlara bakalim..

@taner07 Birinciliği kaptım, artık yarıştan çekiliyorum, sezon uzun, dağlarda yorulmak istemiyorum:D

bu arada yayın konusunda haklısın, ikili finisi geçti, adamlar onları göstermekten arkadaki sprinti kaçırdı, saganı kristofu hepsi ordaydı. Bizim tur bence de bu haliyle bu tura basar.

King takımımdaydı sevindim :):).

Dani martin çıkınca önceki sayfalarda yolladığım takımı değiştirdim. Amerikan takımı diye BMC doldurdum, onlar da köfte çıktılar :)

Bakalım dağlarda bir şey yapabilecekler mi ?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Evan Huffman 250-300 metreden sprint mi açtı, bana mı öyle geldi? Ama gerçekten ikisi de çok güçlüymüş o kadar kaçışın üstüne çok iyi sprint attılar, Huffman tecrübesizliğinin kurbanı oldu gerçi belli ki çok güçlü hissediyordu ama King de baya güçlüymüş.

Etap sonu saçma sapan işler oldu yine yayındı, 20 saniyeden bir anda 1 dakikaya çıktı falan, siz World Tour'a gelmeyin ulan ayılar diyoruz :koptum::koptum:

Tinkoff'dan Adam Blythe ilk gün tırmanışın en sert olduğu %18 eğimli yerde tek teker kaldırınca millet çıldırmış :koptum::koptum:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/12440765_638380162984377_1361510361066958357_o.jpg

Puanlar açıklanmış bu sefer 2. olmuşum :)iyi puan toplamışım:) genelde 133.

Yarısın sonlarına denk geldim ama çok şaşırdım.Bu nasıl bir çekimdir, yarış takiptir! Doğru dürüst ne kaçanı ne de kovalayanı yakalayabiliyorlar. Dereceler, farklar tamamen uydurma. Turu yerel bir belediye düzenliyor galiba.
(Çok gizli not: Amerikan'ın gelişmesini istemeyen mihraklar da olabilir )
Tebrikler Alaphilippe'ye.

nedense forumda en çok eleştirilen tur bizimkiyle bu tur oldu, hep diyorum küçük amerikayız biz diye, yalnız adamlardaki yarışa olan ilgiyle bizimki mukayese bile edilmez herhalde world tour olma konusunda buna da bakıyorlardır
bizim turda biri bu kılıkta yola atılsa günü nasıl noktalar dersiniz :confused:
Adsız.jpg

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Dağlarda bir şşey yapar diye Kenyakı almıştım. Bitirememiş :(
Bu SKYa ne oluyor böyle .
Dopingler fazl mı geldi nedir ?

@taner07 Bahar Klasiklerinde Alaphilippe i bize aldırmamıştı. Kendisi burada almış galiba :) Puanları da kapmış ;)

@x-rayted ben size almayın demedim abi Alaphilippe'yi ilk kısımda puan getirmez zaten formsuz dedim, Ardenlerde alın dedim, orada kendim de aldım zaten :koptum::koptum:

Alaphilippe ne tırmandı be arkadaş!!! Bu arada 5. olan Neilson Powless daha 96 doğumlu ve uzun süre tek başına tırmandı belki pelatonla çıksa daha iyi bir sonuç alacaktı :krktm::krktm: Düşündüğüm gibi Brent Bookwalter çok iyi durumda 4. oldu. Stetina formsuzdu bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum, aynı şekilde Bennett da çok şaşırttı beni, bu kadar uzun ve sert bir yokuşta şaşırdım gerçekten ;) Ten Dam 2 ay sonra ilk defa yarışıyor o da çok iyi antrenman yapmış belli ki 6. oldu. Bu arada Axeon takımı müthiş ya; takımda yaş ortalaması 20 galiba, 94lü Portekizlileri Guerreiro da 14. olmuş :ssrtcbya::ssrtcbya:

İlk 10 ve genel klasman;

https://pbs.twimg.com/media/CisZgIdXEAAe3vh.jpg:large https://pbs.twimg.com/media/CisaGBPXEAAOm28.jpg

Geri