Scudo Sports

Kaleiçi Gece fotografları. "Antalya"

@mcsilver

Teşekkürler kardeşim beğendiğine sevindim :)
Antalyada olupta gezilmezmi :) vakit buldukca civarı turluyorum. performansın iyiyse bir manavgat veya side yapıp gelelim..

Scudo
@Mehmet Ser

:D Mehmet cok kalite kronlarda var sen Antalya valisini ara, bana bari
Kron XC 5000 High Ultimate Carbon ( 2011 )
Alsınlar :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Naptınız kadir hocam. Cannandoleden kron'a ve de carbon'a mı geçiceksiniz :D

@Kadir AYINTAP

abi daha buralardaysan yaparız ama bu hafta malesef müsait değilim en yakın önümüzdeki haftasonu olabilir.. side alanya-malanya farketmez :D sür sür nereye kadar değil mi.. :D

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@Kadir AYINTAP

Duruyolar bellekte :) benim klasörün içine de bakarız. Akçakoca gezisi olduğu gibi var içinde :) manzara olanlar :D Ben anlamam krondan kalitesinden binene sormak lazım :p Size hediye bisiklet için çalışmalara başlıcam. :D Valiyle görüşiyim. Tanıtımın İstanbul ayağı olarak bana da mavi bi bisiklet hediye etsin. Olmadı siz size hediye edileni bana hediye edersiniz :D :D beraber sahil, orman turlarız:in: :D

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Duruyolar bellekte :) benim klasörün içine de bakarız. Akçakoca gezisi olduğu gibi var içinde :) manzara olanlar :D Ben anlamam krondan kalitesinden binene sormak lazım :p Size hediye bisiklet için çalışmalara başlıcam. :D Valiyle görüşiyim. Tanıtımın İstanbul ayağı olarak bana da mavi bi bisiklet hediye etsin. Olmadı siz size hediye edileni bana hediye edersiniz :D :D beraber sahil, orman turlarız:in: :D

• Beğen
@Kadir AYINTAP

Hiç kimse de söylemiyor "burada güzel bir gezi var, bakmadın ona" diye... :) Nasıl atlamışım bu güzel kareleri?..

Kaleiçi'ni gece görmemiştim, sayenizde görebildim, sakin ve çok güzelmiş... Öte yandan, korkarım sonunda bana da pahalı bir makine aldıracaksınız Kadir bey... :D Paylaşımınız için teşekkür ederim, elinize sağlık... :in:

(Sanıyorum Hadriyan Kapısı da diyorlar.)

• Beğen
@samet_özdemir

Samet kardeşim Antalya ucakla 1 saat mesafede :) burda gezmek ise paha biçilemez :D umarım sanada nasip olur..

@Ahmet Salih Özenir

Kaleiçi Kalekapısı, Üçkapılar, Hadriyan kapısı gezi fotograflarımıza hoşgeldiniz :D
Bende diyordum Ahmet bey bu fotografları görmedi sanırım, görse kesin yorum yapardı :D
Kaleiçi gece bambaşka oluyor banada sadece deklanşöre dokunmak kaldı :D ama dediğiniz gibi kaliteli bir makinanın deklanşörüne :D

@Kadir AYINTAP

Bırakın yorumu; böyle güzel gezilere, fotoğraflara şiir bile yazılır... :)

Emeğinize sağlık Kadir bey... :in:

• Beğen
antalya uçakla 1 saat de ahh işte o vakit sıkıntısı birde o olmasa birde bisikleti paketleme derdi haliyle ama çok imkanım ve fırsatım olduğu zamanlar oldu onlardada bisikletimi getirmemekle büyük hatalar yapmıştım tamamen boş bi haftasonunu bu şekilde değerlendirmek istiyorum açıkcası ;)

• Beğen
Geri