Scudo Sports

kaldırımda yürürken telefonum gasp edildi

Çok geçmiş olsun. Umarım telefon en kısa sürede bulunur....

Scudo
@MossoM Öncelikle geçmiş olsun. Apple Store çalışanayım kısaca şöyle özetleyeyim:

İphone'mu Bul özelliği internete bağlandığı anda devreye girer. Bir süre sonra telefonu sıfırlaması gerekecek ve icloud devreye girerek şifre ve mail adresi soracaktır. Ancak bu zamana kadar tuş kilidi aktif değilse ve notlarında şifre yoksa üzgünüm verilerine erişebilir. Ancak tuş kilidin varsa hiçbir verini göremez için rahat olsun bunun dışında sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden özelden yazabilirsiniz

Geçmiş olsun

Benim bi arkadaşın iphonesini çalıyor adam motorla geliyor diyorki ben abime alıcsm bu telefonu motorla gidelim yanına motora biniyorlar telefon o adamda adam yere anahtar düşürüyor numaradan diyorki şu anahtarı verirmisin arkadaş motordan iner inmez ordan fırlıyor sonra arkadaş gidiyor hemen karakola forum felan dolduruyor öğreniyorlarki o civarda 9 10 kişiyi daha böyle soymuş.1 sene sonra bu herifi buluyor polisler arkadaşımada geliyor dava tebligatı ara bulucu tutmuş hırsız olan kişi arkadaş demişki 10bin tl versin şikayeti geri alayım diğer adamşar ne istedi Allah bilir bu şekilde yakalanmış adam daha dava devam ediyor.ama o telefondan artık hayır gelmez tabi. Benimde birkez başıma geldi telefon vebimden kaymış düşmüş baktım cepte tel yok hemen yanımdaki arkadaştan aradım teli çaldım kapandı bidaha ulaşamadım hemen karakola ordan bi yazı avmye gittim birgün sonra kayıtlar geldi onları karakola götürdüm polisler dediki buna bişey çıkmaz takipsizlik kararı çıkar uğraşma dediler ve benimle beraber karakolda daha taksidi bitmemiş telefonunu çaldıranlar vardı Allah yardımcıları olsun sizinde ama bu tel mevzusu çok olduğu için polislerde sallamıyor işin açığı inş adam bulunurda sizde tazminat olarak daha fazlasını istersiniz adamın canı yanar.

Vallahi buyuk gecmis olsun, ulke o kadar cezasi verilmeyen suclar, suclularla dolu ki, artik yolda bisikletle giderken bisikletimi calacaklar korkusuyla suruyorum. En yakin zamanda kick box a kaldigim yerden devam edecem. Kendimizi savunmamiz gerekecek bu gidisle sokakta.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri