Scudo Sports

Kahvaltım İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden.

tarkanaslan

Aktif Üye
Tepki
159
İsim
Tarkan
Başlangıç
1996—97
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Günaydın,
Bu sabah her zamanki yolumdan gelirken yol kenarındaki 3-4 kişi ve yanlarında da kutular var.
Bir kağıt poşet içinde kahvaltılık verdiler.
İzmir Büyükşehir belediyesinden miş.

Çok hoşuma gitti ve paylaşmak istedim.
1600666443349.png

Scudo
@tarkanaslan , afiyet olsun...
Bu uygulama bisiklet sürücülerine mi yoksa yoldan geçen herkese mi yapılıyordu?

İlginç ve güzel bir jest olmuş. Uygulamanın yaygınlaşarak devam etmesini umalım.
Pandemi günlerinde hijyene önem verip özellikle bulaş riskini de dikkate alarak özenli olmak ayrıca çok önemli tabi...

(link)

Yarım soğuk sandviçin 12.90 olmasından sadece ben mi rahatsız oldum? 160 gr dardanel ton (üstün körü baktım belki daha ucuzu vardır) bu soğuk sandviçten daha ucuz ve herhalde bir on kat daha besleyici (Omega 3/6) ve süzme ağırlığı yaklaşık 100/105 gr ve yine yaklaşık 25/26 gr protein içeriyor.

(link)

Yarım soğuk sandviçin 12.90 olmasından sadece ben mi rahatsız oldum? 160 gr dardanel ton (üstün körü baktım belki daha ucuzu vardır) bu soğuk sandviçten daha ucuz ve herhalde bir on kat daha besleyici (Omega 3/6) ve süzme ağırlığı yaklaşık 100/105 gr ve yine yaklaşık 25/26 gr protein içeriyor.
Benim için iyi oldu.
Sabah kahvaltısında ton balık yiyemediğim için iyi geldi.
Keşke çay da olsaydı.
Bi de boyoz...

@tarkanaslan başka ne isterler efendimiz.😅
Sadece şaka, lütfen yanlış anlamayın.😊

bize hiç denk gelmiyor şöyle olaylar İstanbul'da herkes yamyam ondan heralde :)

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Bizim burada nerdeee! Tebrikler izmir belediyesi.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
İstanbul için en uygun lokasyonun Eminönü olduğunu düşünüyorum.
Bisikletli hariç herkes gelir, yeminle parçalarlar, adamların standlarını bile çalarlar, izdiham çıkar, millet birbirini ezer.

Geri