Scudo Sports

Kahramanmaraş bisikletçiler topluluğu (KABİTO)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Tüm Kahramanmaraşlı ve çevresindeki arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Scudo
konuyu açalı yıllar olmuş ama yinede selamımızı esirgemeyelim :D

A.selam ede @Asusmune Allah razı olsun..
Aslında maraştan tanıştıgim profosyonel bisikletciler var ama foruma takılmiyorlar @Onur YCL

Arada fotolar atında Kahramanmaraş nasıl olmuş diye görelim.( özellikle merkez )
@Kürşat Tanır

Sizde mi dışardasınız hangi mahalleden hocam ??

Soru banaysa...ben maraşlı değilim. 15 ay il jandarmada görev yaptım. Hapsabesin, cevizli sucuk ( özellikle beyazı ) bastık hele hele tarhanası. arada ot atmışlığımızda vardır;) Kahramanmaraş güzel yerdir.
Kahyalarla çok muhabbet etmişimdir...Künde maraş künde maraş:)
@Kürşat Tanır

bende şimdi memleketten tarhana gelmişti onu yiyordum bende 5 yıldır Irak'ta yaşıyorum 6 aydır da gitmedim özledim şimdi gidince resim atarım hocam size @Asusmune

@Kürşat Tanır bildiğim tek profesyonel Veysel var yarışlara giren :) bisikletimi de o kurmuştu. Bir de yol bisikleti kullanan yok çok fazla ama yine de maraşa geldiğinizde tura çıkabiliriz :)

@Onur YCL banada veysel yardimci oldu daha dogrusu yine internetten tanistigim sanirim Akif hopur tu ismi 3-4 profosyonel bisiklet cinin numarasini verdi seve seve yardım edeceklerini söylemişti o vesilesiyle tanışmıştım

Ben Göksun-Çardaklıyım Maraştaki elemanlara selamlar. Bu havada bisiklet Maraşta eminim çok zor oluyordur. Bir de o ne trafiktir kardeşim? en kısa zamanda şehirden çıkmaya çalışıyoruz. ancak cevizli sucugu da özledik hani:):) Buradakiler oradaki gibi olmuyor
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
@alper 76
Ben ocak sonu memleketteyim soğukta olsa bisiklet turu kamp tarzı birseyler yapmak istiyorum kara kışa inat bilmeye çalışacam sizede selamlar saygilar alper bey

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Kürşat Tanır Akif hopur ismini stravadan görüyorum ama tanışmadım. Grup grup sürenler var ama bir organizasyon yok. Veysel'i çok severim kibar, egosuz bir arkadaş sizinle de tanışmak isterim gelince.
@alper 76 Baba tarafından bir kolumuz çardaklı ama gitmek nasip olmadı ama göksunlulara ayrı bir sevgim var kan çekiyor sanırım :)

@Kürşat Tanır Aman dikkat edin Kürşat dostum, orası buraya göre sağlam sğouktur şimdi. ama yazın ne keyifli oluyor oralar..serin serin oooh..

• Beğen
@Onur YCL Çardak güzel yerdir, Göksun texas gibi :):):) Bİşimiz düşünce Göksuna gider geliriz, ancak anayurt oldugundan herhalde Çardak'ın bende yeri başkadır. Eskiden çok daha yeşil çok aha güzeldi. Zamanla değişti Mersin gibi.

• Beğen
@Onur YCL Babam olsaydı sorar bilir bulurdu belki uzaktan akraba bile çıkardık, ama ben pek kimseyi bilmiyorum. Malesef uzak kaldık akrabalara, şimdi taitl yeirne gider gibi gidiyoruz malesef.

• Beğen
Geri