Scudo Sports

Kağıthane'deki tünel girişi hakkında

Tepki
42
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar Kağıthane'deki tüneli kullanmam lazım. Kondüsyon yok maalesef. Yasak diye biliyorum girilmesi. Ama emniyet şeriti biraz genişti. Sabah - Öğle saatlerinde kullanan var mı? Akşam girmiştik bir ara ama polis, güvenlik kimse yoktu. Sabahları oluyor mu? Kamera falan da var sıkıntı yaşamayalım? Bisikletin girmesinin yasak olduğu tabelalar da var?

Scudo
Günlük rotamın üzerinde neredeyse hergün geçiyorum. Bisikletlerin girmesi yasak kameralar ile izleniyor polisler özel günlerde duruyor başında önemli biri gececeği zaman vs.. o zaman girişe izin vermezler. Bir kaç kez anons yedim geri dönünüz diye ama tünelin çıkışındaydım alksjhgk 2kmlik tünel cıkarken anons geciyor .. kondüsyonunuz yoksa tavsiye etmem zira benim tünelden cıkmam 3-4 dk.

@N. Burak Önder

Maalesef kondüsyon yok. En fazla 25-30 arası. O da hani baya zorlarım gibime geliyor. :)

Şimdi Kağıthane'den Levente çıkmak çok zor yahu! :( Oradan gerisi kolay ama oraya kadar...

Ben bu tünele (hatta ikisine de) hep giriyorum hiç uyarı ya da anons yemedim. Hatta şimdi okudum yasak diye.

Şimdi okudum ya kesin ilk girişimde anons yerim :D

Bu tüneli kullanan var mı? Yasak durumu hakkında bilgilendirecek birilerini arıyorum. Kullansak nasıl olur?

Ara ara kullanan görüyorum, evim şişlide sahil yoluna hızlı çıkış için mükemmel, benim kullanma planım var,eve dönerken dev yokuş çıkacak hal kondisyon kalmazsa diye😊

• Beğen
Tepkiler: bis212
Selamlar.
Tüneli defalarca kullandım, çok kez de kullanan gördüm, kanunen sorun yaşayan görmedim ve duymadım.
Tünelden geçerken ortamdan dolayı biraz gerilebilirsiniz.
Son olarak evet tünele girilmesi yasak.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Teşekkür ederim. Bugün denedim fena değildi.. Düz sandığım yer hafif yokuşmuş o üzdü😁

Trafik kanunlarında tünele girilmesini yasaklayan bir madde yok eğer o tünel otoyol veya yayalaştırılmış yol üstünde değilse bisikletle de geçebilirsiniz.

Trafik kanunlarında tünele girilmesini yasaklayan bir madde yok eğer o tünel otoyol veya yayalaştırılmış yol üstünde değilse bisikletle de geçebilirsiniz.
Girişte tabela var bisiklet at arabası yaya vs yasaktır diye.

Geri