Scudo Sports

Kağıthane

22 eylül pazatesi belgrad ormanı turumuz olcaktır isteyen herkes katılabilir buluşmayeri beşiktaş balık pazarı önünde olsun saat 09.00 da lafta kalmasın lütfen herkes davetlidir amacımıztrafikte bizde varız demek acemilerede ihtiyaç var

arkadaşlar telefon numaram 0506 830 34 26

Scudo
o turda o kadar çok olmayı isterdimki ama ne yazıkkı sağlık durumum bisikletçinin en belalısı oturma zorluğu çeken ameliyatımı olayım uçuşa geliyorum dostlar özledim yolları be

avrupa mtb pedalşörleri ile burda tanışıp ortak turlar düzenleyebiliriz
ben gerçi anadolu yakasında olmam dolayısıyle avrupa pedalşörlerine burdan ulaşabilirim
kendi turlarım sırasıyle aralık ayı ve tüm kış boyunca devam edecektir avrupa pedalşörlerin istedikleri tur güzergahları olursa göz önüne alınacaktır

aralık ayı turlarım
1-13 aralık viaport castrol yarışlarına tur
2-20 aralık aydos orman offroad çamur ekşın
3-27 aralık kayış dağı orman hem piknik hem offroad ekşın

wayy kudret abi.bizim yakayada el atmışşsın helal.burdan katılacak olan olursa.ben şevket abi ,gökhan alır geliriz arkadaşları:)

slm<arkadaşlar ne yani kağıthane grubumu oluşturuyorsunuz. :) biz sahil ekibi kuralım derken siz ayrı gayrı yapıyorsunuz demek.durun bunu bi kenara yazayım :))) herşey iyi hoş da burak dostum konu açmış herkes selam demiş.yahu bu arkadaş size nasıl ulaşacak peki.telepati olayını henüz çözmemiştir bence.herkes numarasını veya mail adresini verirse tur zamanında daha rahat bilgi ulaştırır size.korkmayın sitede sapık yok :))))) numaralarınızı verirseniz sahil ve akşam turlarında sms yolu ile de bilgi vererek katılım sağlarız.. bol pedallamalar...

kağıthane derken neresinde?

merhaba gültepe ortabayır levent civarlarında bisiklet tutkunu varmı?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
olmazmı dostum gültepedende var tanışma bölümüne bakarsan ulaşacağına eminim kendine ii bak bende sanayi mahallesindeyim tanışmak ümidiyle

@haceli yılmaz

lafın gelişi saydım semtleri sanayi mahalleside çok uzak sayılmaz tek başına binmekten sıkıldım...

Merhaba Arkadaşlar ,
İnanın banale çok mutlu oldum bu formdan sizler tanışmaktan bende Emniyet Evlerinde oturuyorum tek sıkıntım eminimki sizlerde de mevcuttur sağlıksız ortamlarda bisiklete binmeye çalışmak güzel bir organizasyonda bir arada olmak umuduyla.

erenyil@gmail.com

Eren Yıldırım

Eren ekle beni akşam gezisinde takılabiliriz.BU kesimde başka varsa toplanabilirizde.

@urazzz

sonunda yahu Ortabayırı gördüm :)

bacadibi ortabayır bisikletçileri buradan ayır :)

Vural AZAKLI

Hadi bu yakın zamanın bir adını koyalım tabi burdan güncel takip etmek lazım oda var :)

@Eren YILDIRIM

güncel takipteyim ben tarih ayarlansın yeter...hergün uyar bana....

Geri