Scudo Sports

Kağıthane

Merhaba,

Kağıthane Sadabad'ta haftasonu bisiklet turu yapmak isteyen varsa birlikte yapabiliriz. Ben 10:00 gibi Kağıthane Kültür Merkezi önünden başlıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Eyüp zor
Scudo
buluşma yerini sole yeter abi

bende şişliden kırmızı sedona borla

Forumu uzun süredir takip ediyorum.

Az önce üye oldum. Hepinize hayırlı günler.

Merhaba bir süredir misafir olarak takip ettiğim siteden oldukça fazla şey öğrendim.

Biraz önce üye oldum. Size bir merhaba demek istedim.

Hepinize iyi günler

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: Cyclist999
Ne zamandır alayım diyordum sonunda dusunmeden bir mağazaya girip bi whistle miwok aldım. bır haftadır surmeye calısıyorum ama guzergahlar , yol arkadasları bulmakta zorlanıyorum. avrupa yakasında bulunan arkadaslarla ortaklasa planlar yaparak belırlı alanları gezmek ısterım. fotograf makinem ile arabayla gidemeyeceğim yerlere gitmek , buralarda hem manzaranın keyfini sürmek hem de cekerek olumsuzlestırmek ıstıyorum.
15 sene sonra bısıtlete bınmek bıraz boyun agrısı yapıyor ama gulu seven dıkenıne katlanır dıyecegım artık :)

Selamlar Osman Bey

Bende Kağıthane bölgesindeyim, hayırlı olsun.

tarzı sayko kros yol bisikletçisi olan ve stabilize yollara giren etap km si 160-180 arası değişen elemanlar aranmaktadır...mevcut kadromuz beş kişidir....yeni elemanları gruba katmak istiyoruz....eylül ayında sezonu başlatacağız....genelde 26 jant kullanan ve amortisörlü bisiklet kullanan çok olmasına rağmen bu tarzı bu ülkede bilen yoktur...salcano bisiklet firması ilk kez disk frenli ve 28 jant yarış gidonlu 1.35 teker hacmi olan bisikletleri satışa sunmuştur...

neden sayko kros yol bisikleti.........
28 jant olması km leri azaltır..amortisörü yoktur yarış çatallıdır..mevcut yol bisikleti olanlar sadece tekeri 1.35 yaparak sayko tarzına yönelebilirler.....v frenli yol bisikletleri ile stabilize yollara girmek antreman gerektirmektedir anadolu yakada bıçkıdere ve şile etapları sayko tarzına uygundur...ve hatta kartepe suadiye çıkışı tam anlamı ile sayko tarzıdır istanbulun yollarına en uygun bisikletler sayko kros bisikletlerdir..

eylüle kadar ferdi çalışma yapmak isteyenler çalışabilir..ve anadolu performans ekibine dahil olabilirler...grupta 2 arkadaşta mtb vardır 3 arkadaşta ise 28 jant vardır...mtb kullanan arkadaşlar ile haliyle bi fark olmaktadır...sonuçta aradaki fark 15 dakika ile sınırlı kalmaktadır..26 jant kullananların tabi performans gücü uzun mesafelerde önemlidir ...konu ile irtibat lingimiz aşağıdadır....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kagithaneden-sanayi mahallesinden selamlar.zekariakoy-sarıyer civarlarida bana yakın.istanbulda yeni sayilirim.burada takip edemezsem özel mesajlara acıgım herkese bol pedallamalar.

bende kağıthane sanayi mahallesindeyim devamlı peryodik turlarımız var gezi ve tur organizasyonlarınnı takip edin..

Merhaba abilerim aranıza yeni katıldım ve salkano ng 650 v bisikletini almak istiyorum yaşım 16 sizlerle birlikte turlara katılmak istiyorum sizce bu bisiklet ideal mi

(link)

Selamlar bana sorarsan bence cok gÜzel 2 eller var bu paraya daha Üst sevİye bİŞey alabİlİrsİn...

merhabalar. forma yeni katıldım her hafta sonu avrupa yakasında sahil şeritini tophaneden başlıyarak sariyere ordan da bulduğum ormana kendimi atarak tek başıma takılıyorum katılmak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum herkeze iyi haftalar

Selamun Aleykum.

Ben Ömer Faruk bilgi almak için bu foruma geldim.

Bisiklete motor veya akü takmak taktırmak yararları zararları vs. detaylı bilgisi/kullanmış olan veya tamirci var mı?

Bir aralar benimde merak hobim vardı.Moturu hala duruyor.Bisiklet motor kiti.66cc skyhawk.Motor kiti halinde satılıyor.48cc-70 cc olanlar var.Bu hobinin yeri bambaşka ve çok zevklidir.Yokuşları çok rahat çıkıyor.2.5 lt benzinle 150 km gidiliyor.Ekonomik ve bisiklet olarakta sürülüyor.Bisiklet ağırlığı,benzin,motor kitiyle 35 kg buluyor.Yalnız 35 kg düz yolda hissedilmiyor,akıcı gidiyor.%100 bisiklet modu için özel aparatı vardı.Bisiklet kadrolu özel benzin depolusu,özel jant sistemli bütün aparatları satılıyor.Motor kitlerin kaliteli ve kalitesiz olanları var.Dkkat etmek gerekiyor.Mesela pig dökme demirliler çok adi oluyor.Çelik aksamlı olması lazım.Skyhawk tavsiye etmem.Motoru güçlüde olsa pig malzemelidir.Motor kitlerinde kalite farkları oluyor.2 zamanlı ve 4 zamanlı motor kitleri var.Kayışlı 4 zamanlı motor kitleri çekişi daha iyi.2 zamanlılar daha sesli fakat basit bakımı var.2 zamanlılar devamlı çalışırsa ısınmadan dolayı durabilir.4 zamanlılar kolay kolay arıza yapmıyor.Havanlandırıcısı var.Saatlerce kullanılabilir.4 zamanlılar daha iyidir.El ile çekmeli sistemdir.2 zamanlı pedal yardımlı,zor çalışabiliyor.Parçalarını rahatça temin edebilirsin.Diğer motorlara göre pahalı değildir.Bisiklet motor kitiylede çok güzel spor yapılıyor.Ağır olması düz yolda hiç engel olmuyor.%100 bisiklet sürme aparatıyla motor rublesi,zinciri dönmüyor.Tam spor yapma imkanı oluyor.Elektrikli bisikletlerin aküsü çok geç doluyor.Sessiz olması avantajdır fakat çok uzun turlarda sorun olabilir.devamlı batarya dolması saatlerce bekleme sıkıntısı var.Motor kiti için v tipi kadro lazım.Motor kitleri usta ellerle kadroya hiç zarar vermeden takılıyor.Dengelidir.Bisiklet motor kitleri 60-70 km hız yapıyor.Hız yapmayı tavsiye etmem.Motor gücünü çok dik yokuşlarda kullanmak avantajlı oluyor.Pedal yardımı çok az gerekiyor.Motor bilgisi ve bisiklet aparatları hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olarak,çok uzun turlarda keyif verici özelliğe sahip.Bisiklette herkesin performansı farklı olduğu için ,25-30 km gibi çok dik yokuşlu evlerde bulunanlar,tempolu işlerde çalışanların vücutlarını fazla yormaması,ekonomik ulaşım gereci olarak çok faydalı buluyorum.Bunun yanında sadece ayrı hobi tarzıda olabilir:D. (link) 4 zamanlı motor kit.Tavsiyem. (link) 2 zamanlı. Disk frenli bisiklet olursa daha iyi olur.Özellikle yağışlı ve arazili çamurlu yollarda.

Geri