Scudo Sports

Kafayı yiyicem lütfen yardım edin

Tepki
2
Arkadaşalr benim Beldeyama Neon bisikletim var vitesi 1,2,3,4,5,6'ya atıyorum ama zincirde hep 2'de kalıyor. Düzeltemiyorum da ne yapabilirim ?
İllaki bisikletçiye mi gideceğim ? Gideceksemde kaç lira tutar ? :boese157: :mad: :(

Şimdiden teşekkürler ...

Scudo
eğer şanzımanda veya vites kolunda problem yoksa sorun vites teli kırılmasıdır büyük ihtimalle arka şanzımana giden vites telini bir kontrol et kırılmışsa çok düşük bir ücret alırlar ( 1 tl gibi )

bunu burda konu açarak sorarsanız aldığınız cevap net olmaz.bisiklet tamirinden anlıyosanız kendiniz elbette yapabilirsiniz.ancak anlamıyorsanız çevrenizde size en yakın bisikletçiye fiyat sormanız daha isabet olur.ben bunu evde yapamazmıyım sorunuzdanda anlamadığınız belli oluyor.size tavsiyem bir bisikletçiye gidin.tahminim vites teliniz ya paslanıp sıkışmıştır yada çalışmıyodur.iç ve dış teli değiştirseler 2 tl birkaç lirada işçilik alırlar yuvarlasak 5 tl civarı tutar.

• Beğen
Tepkiler: Aykut Gündüz
İkinizede çok teşekkür ederim pahalı bişey zannediyordum ama değilmiş. En temiz iş bisikletçiye gitmek :in: Tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Geri