Scudo Sports

Kafayı yemek üzereyim... Seçemiyorum, Lütfen benim için eleyin!!

erenozdmr

Üye
Tepki
0
CANNONDALE TRAIL SL 4 DAĞ BİSİKLETİ 2011
(link)

2012 Merida Matts TFS 300 D
(link)

2012 Sedona 759
(link)

2012 Sedona 751
(link)

lütfen eleyinnn

Scudo
Bu bisikletlerin biri 29'er.Diğerleri 26".Üzerlerindeki malzemeler birbirine yakın sayılır.Fiyatları da öyle...Ben Canondale SL 4'ü ve beyaz renkli olanını tercih ederdim.

kardeş kafayı yersen bisiklete binemezsin bence hepsi aynı ama cannondale all bitsin bu işgence

@erenozdmr

:( Önce Kendini bi Tanıtsan iyi olur?..

boyunuz kaç bilmiyorum ama eğer 190 ve üzeri iseniz 29'u düşünün aksi halde dağ bisikletinde 26 herzaman avantajdır çünkü genelde arazide kullanılacağı düşünülür...marka imajı bence en yüksek Canondale dolayısıyla kıyaslayabileceğin bisikletler alttta saydıkların değil Trek-Scott-Corratec-Giant gibi markalar olmalı...renk sana kalmış ama açık renkler bence daha iyi çünkü gece sürüşlerini de düşünmek lazım siyah bisiklet alan kişiler kıyafette de aynı renk seçimine gidiyorlar ama her kıyafetin reflektör kalitesi yada adedi aynı değil o nedenle bence tehlikeli bir durum arz ediyor siz açık renk alın kıyafetlerinizde bisikletinizde uyumlu olsun ve akşam karanlığında daha farkedilir olun derim...

Seçeneklerde cannondale varsa diğerlerine laf düşmez :) Şaka bi yana ben olsam cannondale alırdım bide lefty olsaydi tadindan yenmezdi ama..

elbette cannondale, tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsın...

Meridayı al derim f/p olarak diğerlerinden daha iyi duruyor..

tabiki cannodale...ne denir başka :)

• Beğen
Tepkiler: kadir34
Geri