evrenolanbay
Üye
- Tepki
- 4
- Bisiklet
- Ghost
bi bisiklet alayım dedim,bu kadar kararsız kalacağımı hiç düşünmezdim.bütçem 750 tl idi hadi zorlayayım dedim 850 900 e kadar çıktım.hop başka bi bisiklet tavsiye edildi fiyat 1100 tl... bu böyle sürüp gidecek anlaşılan da benim 800 liraya alacağım bisiklet bana yetmeyecekmiş hissi uyandırıyor bu durum.800 liralık bir şehir tur bisikleti ile 1100 tl lik bi şehir tur bisikleti arasında fiyata değecek farklılıklar varmı? ustalardan yardım istiyorum.hangi bisikletçiye gitsem kafama farklı bi model sokuyolar.ben %90 şehir içinde kullanacağım.hidrolik frenin v frenden daha mı az bi durma mesafesi var? ben daha yeni teknoloji diye hidrolik istiyorum ama bilgisizim de detayları konusunda.beni uzun süre götürecek,sorun çıkartmayacak, konforu yüksek ama performans da iyi bi model önerirmisiniz?
(en son cannondale quick 5 önerildi,selesinin rahatlığına hasta oldum ama forumda araştırıyorum, quick 5 ile başka bikaç model arsında kalan bi arkadaşa verilen tavsiyelerde bambaşka modellerden bahsediliyor.tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?
(en son cannondale quick 5 önerildi,selesinin rahatlığına hasta oldum ama forumda araştırıyorum, quick 5 ile başka bikaç model arsında kalan bi arkadaşa verilen tavsiyelerde bambaşka modellerden bahsediliyor.tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?