@tayfur
Değerli görüşleriniz için teşekkürler.. Her türlü fikre kulağımız(en azından benimkisi) açıktır.
Valla bugüne kadar özellikle ekiple gittiğim gezilerde bir sefer olsun kasksız gezdiğim olmadı. Ekipten diğer arkadaşlarda kesinlikle gezilerimize kasksız gelmezler. Ancak Allahın bildiğini kuldan ne saklıyayım, bazen kaskın özellikle temmuz-ağustos aylarında kuş uçmaz kervan geçmez dümdüz tozlu ve topraklı yollarda kafamda duran gereksiz bir fazlalık olduğunu düşünmedim de değil.
Bu topiği , kesinlikle ama kesinlikle kask'a karşı bir kamuoyu oluşturmak için açmış değilim.

Hatta tam tersine. Kaskından hoşlanmayanlar varsa ve busebepten takmamayı düşünenler varsa onlara kendimi örnek göstererek; "insan sevmese de takmalı" demek istedim. Hatta başında bir kek ile geziyor gibi hissetse de.

Ayrıca herkesin sevdiği bir kask modeli bulmasına yardımcı olmaya çalıştım.
Bisiklette kask takmak kanuni bir zorunluluk değil. Güvenlik açısından faydalı bir gerekliliktir sadece o kadar. Bizim ekipten düşüp te kafasının kırılmasını kask sayesinde engelleyen arkadaşlar da oldu. Öte yandan bisikletle giderken psikolojik olarak kafasını kaska takarak dikkatini dağıtıp düşen arkadaşlar da oldu

(Ben değil

)
Laf aramızda ben jokeylerin kaskına bayılıyorum. Yani bisikletler atlardan daha mı tehlikeli de bizimkiler kek'e yada karpuz' a benzetiliyor

:eek Ben de jokey kaskı taksam olmaz mı?:rolleyes:

:rolleyes:
Bu da benim görüşüm