Scudo Sports

Kafa şiş kaşı açık göz mor omuz çıkık

Scudo
@marenostrum

Çok büyük geçmiş olsun. Kaza herkezin başına gelebilecek bir olay. Sakın üzülmeyin ve bisiklettende soğumayın.

Fakat ?

Yaptığın sürüş hakkında bilgi verirmisin nasıl bir kaza yaşadın?

Bu çok önemli?

Bu kazanın meydana gelişi açısından cok önemli gerçekten.

detayları öğrenebilirmiyiz.

• Beğen
Tepkiler: huseyin kılıc
tşk ediyorum gökancan arkadaşıma ama konuyu iyi okuduysan hiçbir şey hatırlamıyorum yazmıştım babamı bile hatırlamadımı da yazmıştım ama olay yarine gidip kazayı gören esnaflara sorarım bende merak ediyorum açıkcası

geçmiş olsun arkadaşım kask kesinlikle çok önemli özellikle arazide falan yapmış olsaydın kazayı sana yardım edecek birileri de olmayacaktı. Acil şifalar.

• Beğen
@Özcan AYDINOĞLU

Özellikle bu yokuş inişleri çok tehlikeli.bir bisiklet sürücüsünün yokuş inişlerinde gaza gelmemesi gerekir.

Cunku o anda kücük bir panikleme, taşa takılma, karsımıza cıkan bir hayvan, bir arabanın dengesiz hareketi, bizim dengesiz hatamız,

Bu konuda asfalt veya arazi guvenli değilse kesinlikle 20 km/sa geçmeden bir iniş gerçekleştirelim.

Bazen okuyoruz en yuksek hız şu kadar bu kadar yaptım diye.

Tabi bisiklet uzerinde olunca hissedemiyor insan.

Ama yaşanılan bu talihsiz olayın öncesini inanın çok merak ettim. Kesinlikle bir yokuş aşşağı kazası gibi geliyor.

• Beğen
çok geçmiş olsun abi.üzülme satarlarsa bisikletini paşa abinin bisikleti kiralarsın.ama sattırma 1-2 ay dinlen kendine gel.;)

• Beğen
:) gökhancan gerçekten teşekkür ederim bugun gittim olay yerine ve öğrendim gören esnaflardan
1, düz yolda kaza yaptım
2. hızm 20km yok km saati öle gösterio 18 küsürat
3, adamlar önüme bi beyaz araba çıktını sölediler ben inatla üzerine gitmişim son anda firene asılmışım ve sanırım ön firene basmışım :) abartmıyorum adamların dedini söylüyorum 2 takla atmışım öle dediler gören onlar olay buymuş bisikletle düz yolda yapıla bilecek kazanın en son noktası sanırım bu :)

bisiklet foruma takılıpta kask takmamak ayıppp cık cık cık:D nese geçmiş olsun ....o km lerde herkesin başına gelir....

• Beğen
@marenostrum

Ben butun yokuş aşşağı inişlerimde ön fren kullanıyorum. Sanırım bisikletini tekrar sürmeye başladğında bir ön fren antremanını goz onune almalısın.

Cunku bisiklette ön fren kullanımı incelik istiyor.

Kesinlikle tekrar geçmiş olsun dostum.

• Beğen
Geri