Alper Ekiz
Üye
- Tepki
- 1
herkese merhaba, uzun zamandir forumu takip ediyorum ve artik uye olmanin vakti geldi sanirim. yaklasik 10 senelik bir aradan sonra yeniden ilk askim bisiklete donmeye karar verdim. ama aradan gecen senelerle birlikte cok uzak kalmisim. simdi bir bakayim dedim hersey degismis ya da internetin yayginlasmasiyla uzaktaki seyler yakinlasmis. bir kac gundur arastiriyorum ama altindan kalkamadigim icin bilen insanlardan tavsiye almam daha dogru olacak sanirim. o yuzden fikirlerinizi, onerilerinizi bekliyorum. ayrica bugun ya da yarin delta, yesil ve velespit'e ugramayi onlarin da fikirlerini almayi dusunuyorum.
bisikletime ayiracagim butce yaklasik 1-1,5 bin ytl arasi. cok zorlarsam belki 2bine cikarim ama cok zor. bazi modellere baktim ama karar veremedim.
Trek 4300
Trek 4500
Trek 6000 Disc
Trek 6300
Giant Xtc 3
Giant Terrago 2 Disc
Corratec X Vert Expert
Corratec X Vert Motion
Cannondale F5
Cannondale F4 Z
Cube Analog ve diger bazi modeller hosuma gitti ama fazla fikrim olmadigi icin bilmiyorum
Scott Aspect ve Scale serisi var onlarin da icinden cikamadim bir turlu.
asagi yukari baktigim butun modeller bunlar. biraz komik oldu hepsini yazdim ama kararsizlik ve bilgisizlik boyle birsey sanirim
mekanik disk, hidrolik disk, v fren derken kafam iyice allak bullak oldu. kafamdaki sey iyi bir kadro ve iyi donanimlar olsun. ama kadro iyi olduktan sonra ustundekilerde oynama yaparim zamanla. ayrica ayirdigim butceye gore shimano deore'den alt model bir komponent serisi almak biraz sacma sanirim yoksa yaniliyor muyum?
son olarak bir cok tavsiyeyi okudum ama pek sonuc cikaramadim o yuzden ayri bir baslik acmak zorunda kaldim kusura bakmayin.
ilgilenenlere simdiden tesekkurler
bisikletime ayiracagim butce yaklasik 1-1,5 bin ytl arasi. cok zorlarsam belki 2bine cikarim ama cok zor. bazi modellere baktim ama karar veremedim.
Trek 4300
Trek 4500
Trek 6000 Disc
Trek 6300
Giant Xtc 3
Giant Terrago 2 Disc
Corratec X Vert Expert
Corratec X Vert Motion
Cannondale F5
Cannondale F4 Z
Cube Analog ve diger bazi modeller hosuma gitti ama fazla fikrim olmadigi icin bilmiyorum
Scott Aspect ve Scale serisi var onlarin da icinden cikamadim bir turlu.
asagi yukari baktigim butun modeller bunlar. biraz komik oldu hepsini yazdim ama kararsizlik ve bilgisizlik boyle birsey sanirim
son olarak bir cok tavsiyeyi okudum ama pek sonuc cikaramadim o yuzden ayri bir baslik acmak zorunda kaldim kusura bakmayin.
ilgilenenlere simdiden tesekkurler