Scudo Sports

Kadroset - 1986 Raleigh Winner 54cm

İlan günceldir.

Scudo
Ben satın almak istiyorum. Telefon numaranızı verirseniz yeterli benim için.

@semihcelikoglu

Özel Mesaj attım.

@sibel sungur

Merhaba, evet ilan güncel. Bana özel mesaj ya da (532) 405 52 96 'dan ulaşabilirsiniz.

İlan günceldir.

Arkadaşlar yapmayın, etmeyin kaçırılacak bir kadro-set değil, nasıl haftalarca forumda kaldı bu bile şaşırtıcı. Çok güzel, alımlı bir vitessiz (single speed) toplanır bu kadro üzerine.
Bu rakamlara satılmaması gereken ender kadrolardan bunlar, gerek sağlamlıklarıyla gerekse işçilikleri ile gerçekten orjinal ve döneminin rijit kadrolarından. Elimdeki bir başka kadroya başlamamış olsam alıp güzel bir shimano 600 dizmeyi düşünürdüm.
Herneyse konuyu dağıtmak kafa karıştırmak istemem, şimdiden alacak olan şanslı kişiye iyi günlerde kullanması dileğiyle, herkese iyi forumlar.

aslında yetenekli bir bisikletçi el atarsa 10 lu sistem bile konur gavurlar yapıyor arkayı hafif açıyorlar ben o çapda bir iş yapabilecek birini bulsam cidden alırım.

10'lu sistemin maliyeti düşünülürse daha hafif ve kıymetli bir kadroya yatırım yapmak isteyebilirsiniz. 120mm açıklığı 130 yapmak son derece sakıncalı. 120'yi 126 yapıyorlar, 126'yı da 130 yapıyorlar. Ama aks kulakçıklarının açılarını da düzeltmek gerekiyor ki bence hata yapma riskini göze almamak lazım.

Bu kadrodan çok güzel porteur olur:

http://www.freshtripe.co.uk/Freshtripe/Bikes/Entries/2008/7/19_Vintage_Porteur_%2854cm%29_files/shapeimage_2.png

@Canturk Sabaner

Evet, ilan günceldir.

sayin miura,kesin aliciyim,lutfen mesaji gordugunuz zaman iletisime gecerseniz sevinirim.

msn:c_sabaner@hotmail.com

tel: 05374315363

mesaj kalabaligi olmasina ragmen sayin muira, bu gun sonuna kadar cevap vermezseniz bisiklet fiyati+kargo`nun olusabilecegi maksimum tutar 60-65 lira arasinda bir sovyet mali (markasini telafuz edemiyorum.) kadro buldum ve almayi dusunuyorum,lutfen mesajlarimi dikkate aliniz.

Özel mesaj attım.

ilan güncelse vede biraz daha inebilirsen almak istiyorum yeğenim çolk istiyor onun adına ben alacam ve toplayacaz yavaş yavaş ne dersin teşekkürker.bu akşam haber verirsen en azından havaleyi yarın hallederiz.iyi günler teşekkürler.

Yapmayın etmeyin ya , zaten 70 lira fiyatı var , bu fiyata dış lastik veriyorlar :)

tamam o zaman seni üzmeyelim biz alıyoruz ama sana zahmet ptt kargo olursa ödemeli gönderebilirsen seviniriz bide havale adresini öğrenelim yarın yani 15 mart pazartesi parayı gönderelim...tel 05357255747 erkan

merhabalar suadiyedeyim ve almak istiyorum güncel ise telefon numaranızı bulamadım. benimki 0533 667 91 76 iyi günler

Geri