Scudo Sports

Kadronuz çizildiği zaman...

Kadrom çizildiğinde

• Toplam katılım
    85

Burak Coskun

Forum Demirbaşı
Tepki
838
Neler hissedersiniz?
Bu konuda çok dikkatli misiniz?
Aman çizilmesin etmesin oraya koymayayım..düşer, eder vs.

Yeni bisikletimi alalı 2 gün oldu ve ben üstünde değilken düştü..(nasıl dersen yamuk zeminde rüzgar sonucu) maşada biraz çizik ve ortada var fakat o kadar bariz belli değil..
hiç önem vermem böyle şeylere fakat ilk defa düşerken içim gitti..eridi.. fakat yeni diyemi yoksa başka bir sebebi var mıdır bilinmez..

Scudo
bu yüzden hanımla her gün kavga ediyoruz :) benden daha çok seviyorsun bisikletini kimseye el sürdürmüyorsun diye :)

acıkcası kadrom cizik icinde, zaten yaşlı bir mahalle bisikleti su an bendeki =) eğer çizikler oluşurken andan zevk almıssam (özellikle dik tırmanıs esnasında düşme, zorlu yerlerden gecerken/inerken çizilme) sorun yok.. ama çizik başka bir sebeptense (dikkatsiz kilitleme, başkası sebebiyle yapılan ufak kazalar ya da başkasının yaptıgı cizikler) o zaman icim gidiyor icim..

dik bir arazide, tırmanmaya calısırken önümdeki arkadasla beraber yan yatmıstık ve başarısızlıgımıza ragmen kahkahalara bogulmustuk, büyük bir sıyrık var boyada fakat o anı hatırladıgımda hala gülüyorum (su an oldugu gibi) ve o sıyrık bana koymuyor.. ah bir de otobüs bagajındayken olusan ufak bir cizik var ki, başkası görmüyor ama benim gözüme batıp duruyor..

bisiklet bu tabiki düşecek çizilecek ama yapılan masraf düşünülünce kolayda toplanmıyor öğrenci olarak bakılınca olaya.. ama ben bir mücadele içinde bir şey uğruna malzeme kırılıp çizilecekse üzülmem.. körü körüne olmadığı sürece :)

Ciziksiz MTB, arazide binilmemis MTB'dir. E arazide binmeyeceksem neden aldim ki?

KAdrosu çizilmeyen bisiklete ya binilmiyordur yada binen kişi kadrosunu korumaktan bisikletinden gereken hazzı alamıyordur. İnsanlık hali duvara dayarken bile kadro çizilebilir, araziye girerseniz çizilebilir diye girmzseniz o bisiklet ne işe yarar.

bizim işte geçtim kadronun yada ekipmanların çizilmesini kimi zaman vuruklar yamulmalar bile oluyor.çok normal.he yukarıda da söylendiği gibi aptal bi nedenden çiziliyo yada boyası kalkıyorsa insan haliyle üzülüyor o kadar milyar para sayıyorsun sonucunda...
Ama buna kafanızı takarak kullanırsanız bisikletten tad almanız zorlaşır paranoyak olursunuz :)
Bisikletin değeri üzerindeki çamur ve çizikle ortaya çıkar :):):)

kesinlikle insan kafaya takınca paranoyak oluyor.. :)
bide sanırım benimki iki günlük olduğundan böyle bi duygu yaşadım..
hakkını verelim bisikletin yani neresi yamulursa yamulsun olay budur sanırm :)
söküyorum nan ayaklığı :p

Saçma bi nedenden dolayı çizilirse biraz üzülürüm ama çokda takmam kafama. fakat kendimi geliştirmek için sınırlarımı zorlarken çizilirse hiç üzülmem sonuçta değişebilecek şeyler.

Biraz üzülürüm ama sonra kafama takmam.Bu günde caddede takla attım ama bisikletime hiç bişi olmadı çokda dikkatli inceledim keşke hep böle düşşsem :D .tek hasar ön tekerde çok az balans oluştu...

Herkeze kazasız sürüşler :D

üzülmem =)
mühim olan dış görünüş değil,işleyişidir bence ^^
yani söyle de diyebiliriz.araba siyah yada kırmızı sonucta,aynı performans ta olucak hangi renk olursa olsun =)

Bisikletteki çizikler insanın yüzünde yaşlandıkça oluşan kırışıklıklara benzer.
Her bir çizikte başka bir yaşanmışlık saklıdır.
Zorlu bir patikanın aman vermeyen taşlı topraklı yollarında edinilen çizikler en güzelleridir.
Çünkü o çizikler doğanın fırça darbeleridir aslında:)
Bazen toprak kendisine doğru çeker bisikleti ve kendinden bir hatıra bırakır üzerine.
Gittiğin güzel yerleri unutmayasın hatırlayıp tekrar gelesin diye.

• Beğen
Tepkiler: Burak Coskun
Bence bisiklete ayaklık takmak , muhtemel ciziklerin oluşumuna davetiye çıkarmaktır.

Ayaklık takarsak;

Rüzgardan devrilir
Yer yumuşaktır devrilir
Takılır düşmemize sebeb olur devrilir cizik olur bizde ciziliriz
Yokuştur devrilir
Vida gevşektir devrilir

Zamanında az çekmedim ayaklıktan. Şimdi kullanmıyorum. Cizik iyidir hoştur da, bir de çiziğin, çamurun, pasın yakıştığı renkler var. Eski Bianchi UNO m gibi açık maviyse süper. Siyah bir kadroda derin bir çizik hiç hoş görünmüyor. Ayrıca kadronun değilde, aynakolun ve arka attırıcının cizilmesi beni daha fazla üzer.

@neverhood

ilk aldığında yeni görüntüsünden dolayı titiz davranırsın ama sen ne yaparsan yap zamanla o yeni görüntüsünüde kaybedecek solgunlaşacak vuruk çizikde olacak . kısa bir süre sonra hevesin kalmayacak ve umursamayacaksın .

olay bu oluyo genellikle

saygılar

Geri