@fixxxer
Boyunuzu bilmiyorum ama 95 kg.'de olsanız Aspid'e bindiğinize göre sanırım 19" kadro veya 20" kadro size olacağına inanıyorum. Ama kilonuz 80 kg.'nin üzerinde olacağından size uygun bir maşa kullanmanız gerekiyor. Yani böyle baktıkça kriter ve maddiyat yükseliyor. Noname aluminyum kadrolar İstanbul'da Sirkeci'de var ama siz yinede Ankara Erdoğanlar bisiklete telefonla sorun. Size en yakın yer Erdoğanlar Bisiklet birde noname kadrolarda Geotech, kronların giriş seviyesi kadrolarından fiyat bakımından pek farkı olacağını sanmıyorum. Birde bisiklete şu gözle bakın, nasıl su altı sporu yapan bir insan bu sporu yapmak için biraz masraf yapıp, oksijen tüpü, elbise, ekipman temin edecekse, kayak yapan bir insan nasıl ki, kayak malzemesi, eldiven, gözlük, vs. temin ediyorsa, sizde bisiklet sporu yapıyorsanız bir takım ufak tefek masrafları gözden çıkarmanız gerekmektedir. No name kadroyu 100 YTL.'ye aldığınızı düşünün, kaliteli kadroda 150 YTL. olduğunu düşünün. siz 100 YTL.'ye noname kadro aldığınız ve kaynak yapılmayak yerinden bir müddet sonra kırıldığını varsayarsak keşke 150 YTL. verip kaliteli kadro alsaydım diyeceksiniz ve gidip alacaksınız yani sizin kadro maliyetiniz 250 YTL. olacak ama baştan 150 YTL.'ye iyi bir kadro alırsanız ömür boyu rahat edersiniz. Noname kadroların açıları nasıl, sağlığa uygun mu? vs. iyi bilmek lazım. Bunlar benim kişisel görüşüm.