avanak_abdi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 305
- Bisiklet
- Specialized
Selam, çatal yamulduğu için olması lazım. Bisikleti sıfır aldıysanız ve garantisi varsa değişim talep edin. Önemsenmeyecek bir şey değil. Bisiklet qr mandallı diye biliyorum, mandalı tamamen gevşettiğinize emin misiniz? Forumda aynı sorunu Corelli marka bisikletlerin maşasında yaşayan birkaç kişi vardı. Firma ile görüşüp değişim sağladılar.Herkese iyi akşamlar geçen ay salcano 055 yol bisikleti almıştım. İlk defa lastik patladı tamir ettikten sonra jantı kadroya oturturken, kadroyu biraz yanlara doğru gerdirmem gerekti. Yerine oturduktan sonra herhangi bir sorun yok. Bu durum önemsenmeyecek birşey midir ilk defa jant söküldüğü için olabilir mi? Teşekkürler
Fabrika 130 yerine 135mm göbek takmış. Satın aldığım yer ile iletişime geçtim göbek değişecek. Salcano kullanıcılarının bisikleti aldıktan sonra güvendikleri bir bisikletçiye kontrol ettirmesi lazım.@aliuzun mesajınızı okurken dejavu yaşar gibi oldum. Daha önce Salcano xrs 044 modelinde bu sorunun yaşandığını gördüm( 2-3 gün önce). @Cenkay Aker Hatta etiketlediğim kişi yaşamıştı sorunu. Normal durumlar değil bunlar. Akla gelen tek şey Salcano kadrolarının üretim hatalı olması veya göbekle alakalı ters bir durum var.