Scudo Sports

Kadrodaki Çizikler !!!

Onur Daş

Üye
Tepki
3
arkadaşlar, bizisikletimizi biryerlere çapmamız ve ya sürtmemiz sonucu kadromuzda çizikler ve boya sökükleri meydana geliyor. bu çizikler tabii ki hoş görünmüyor. bu çizik ve boya söküklerini yok etmenin yolunu söylermisiniz..

burda da benim kadromdaki çiziklerden birkaç fotoğraf..

linkleri ekliyorum:

(link)
(link)
(link)

fotoğraflar biraz kötü olabilir mazur görün.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Scudo
yoketmenin ya da tamamen düzeltmenin yolu var mı bilmiyorum. ama bu çiziklerin pas tutmaması için aynı renkte oje kullanabilirsiniz. nerdeyse tüm renklerde oje var :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Daş
Şimdi efenimbisiklet tabiatı gereği çizilen bir araçtır... Çizilmesin istiyor iseniz binmeyiniz :D

Eğer bineceksenizde bunu engellemenin yolu dc-fix kaplamak olabilir ama o zamanla renk solmasına sebep olabiliyor.

çizik bisiklete yakışır :D

aynı renkte oje kullanabilirsin yada bir oto boyası yapan nalburda sprey boya yaptıracaksın çizikleri 800 numara su zımparasıyla düzeltip uygun bir şekilde boya gelebilecek alanları bantlayıp boya işlemini yapabilirsiniz

• Beğen
Ben dağ bisikleti kullanıyorum çizilmesini istemem tabiki ama çizildiği zaman dağ bisikleti dağda parçalanır diyorum :D Aynı renk boyadan bulup ince resim fırçaları ile boyiyabilirsiniz.

• Beğen
siz bide benim kini görün :D maşa da o kadar çok çizik var ki hep kayalara taşlara sürtünmekten dolayı ama bence bir dağ bisikleti kirli olmalı pis olmalı çizik olmalı :D sprey boya kullansam bir işe yaramaz bir zaman sonra çıkar o yüzden boyamaya gerek yok

• Beğen
@snnemr

kesinlikle haklısınız ama yinede çiziksiz daha güzel:))

Geri