Scudo Sports

kadroda delik

Hocam ben bu kadroyla merdivenden atladim kirilmadi bide lise 2 ye gidiyorum
Tamam sen devam et atlamaya, madem sen daha iyi biliyordun buraya bu konuyu neden actin cok merak ediyorum.

Sunu da sormadan edemiyecem, 36 yasindaki bir kisi nasil lise 2 ye gider bunuda anlamyiorum.

Scudo
Tamam sen devam et atlamaya, madem sen daha iyi biliyordun buraya bu konuyu neden actin cok merak ediyorum.

Sunu da sormadan edemiyecem, 36 yasindaki bir kisi nasil lise 2 ye gider bunuda anlamyiorum.
Çok bilmişlik tasladıysam özür dilerim site kabul etmez diye gercek yasimi girmedim 16 yasimdayim
Ama yani dediginiz mantikli gelmedi bana

Çok bilmişlik tasladıysam özür dilerim site kabul etmez diye gercek yasimi girmedim 16 yasimdayim
Ama yani dediginiz mantikli gelmedi bana
Ben burada mantik üreterek birine birsey demem, sadece kesin bilgim varsa derim ve dediklerime inana bilirsin, ben bu hobbiye 40 sene oldu baslayali ve biraz olsun tercübem var.
Sana mantikli gelen nedir, sadece meraktan soruyorum?

Ben burada mantik üreterek birine birsey demem, sadece kesin bilgim varsa derim ve dediklerime inana bilirsin, ben bu hobbiye 40 sene oldu baslayali ve biraz olsun tercübem var.
Sana mantikli gelen nedir, sadece meraktan soruyorum?
Yani o dropout dediginiz şeyin ucu zaten boşta duruyor onun distan gorunen kismini kanyakla yapistirmislar yani boşlukta duran parçayı delmek problem olmaz bence bide fizik hocasinada sordum böyle böyle bi durum var sıkıntı olurmu dedim o da bisey olmaz aliminyumu cikarmissin civata koymussun dedi bide ben arkadaslarimdan biliyorum kimin kadrosu kirildiysa hep alt bacak kiriliyor hic ust bacagi kirilan bisiklet gormedim

Yani o dropout dediginiz şeyin ucu zaten boşta duruyor onun distan gorunen kismini kanyakla yapistirmislar yani boşlukta duran parçayı delmek problem olmaz bence bide fizik hocasinada sordum böyle böyle bi durum var sıkıntı olurmu dedim o da bisey olmaz aliminyumu cikarmissin civata koymussun dedi bide ben arkadaslarimdan biliyorum kimin kadrosu kirildiysa hep alt bacak kiriliyor hic ust bacagi kirilan bisiklet gormedim

Bunda sadece delik yok, her frende o deliği önceden kuvvet beklenmeyen yönde ittiren bir kuvvet var.
Aslında diğer tüm cevaplara karşı 👆 bu sonuca vardığınızda 👇bu soruyu sormaya hiç gerek yokmuş.

302193 dosyayı görüntüle
Bende disk fren yeri için soldan yeni delik actim kadro kirilirmi acaba

Sanırım "bi halt ettik ama bi' şey olur mu acaba" diye içinizi kemiriyordu ama olumsuz cevaplara hazır değildiniz, sonuçta herkes karşı fikirdeyken kadro delmeyi sorunsuz bir işlem kabul etmeyi başardınız. Bisiklette artık "üst bacağı kırılan bisiklet" olma potansiyeli var.

Forum gibi ortamlardan doğru yararlanmayı düşünen yeni kullanıcılara iki önerim var:
- Bir işlemin sonucunu merak ediyorsanız yapmadan önce sorun
- Herkes tam karşı görüş belirtmişken kendi fikrinizin doğru olduğunda ısrarcı olacaksanız hiç sormayın.

Bisikletlere bazı değişimler yapılabilir ancak bunların malzemeye zarar verilmeden yapılmasını öneririm. Mesela cantilever fren sistemi yerine V-fren takılabilir ama cantilever, V-fren ya da yol freni olan bisikletlere disk fren takmak mantıklı değildir. Hele hele kadroyu, maşayı delmek hiç akıl kârı değil. Disk fren istiyorsanız orijinalinde disk frenli olarak üretilmiş bir bisiklet alın.

Bisikletlere bazı değişimler yapılabilir ancak bunların malzemeye zarar verilmeden yapılmasını öneririm. Mesela cantilever fren sistemi yerine V-fren takılabilir ama cantilever, V-fren ya da yol freni olan bisikletlere disk fren takmak mantıklı değildir. Hele hele kadroyu, maşayı delmek hiç akıl kârı değil. Disk fren istiyorsanız orijinalinde disk frenli olarak üretilmiş bir bisiklet alın.
Merhabalar, abi neden v fren olan bisiklete disk fren mantıklı değil? Burada kastınız herhalde adaptörle vs değil mi? Yoksa kadroda yeri ayrılmış bisikletler için demiyorsunuz

Merhabalar, abi neden v fren olan bisiklete disk fren mantıklı değil? Burada kastınız herhalde adaptörle vs değil mi? Yoksa kadroda yeri ayrılmış bisikletler için demiyorsunuz

Kadroda disk bağlantı yuvası varsa - hiç sorun yok
Adaptör kullanarak - riskli. Riski azaltmak için ön maşa disk uyumlu olanıyla değiştirilebilir, sadece daha az sorun oluşturabilecek arka fren için sağlam bir adaptör kullanılabilir.
Kadroyu delerek - aşırı riskli

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri

Deneme, proje ya da eğlence amaçlı yapılır elbette ama disk fren istiyorsanız disk frenli bisiklet alın, uğraşmayın. Maşayı, kadroyu vs delmek malzemeye zarar verir. Üstelik disk frene çevirmek için kullanacağınız malzemeler de bedava değil. V-frenler de dayanıklı ve işini güzel yapan parçalardır. Bence değiştirmeye gerek yok

20240427_145633.jpg
Bu iki delik ne işe yarıyor?
(Ek soru:Balata spreyi bisikletin boyasına zarar verir mi?)

Tam emin olmamakla birlikte, bagaj bağlantı delikleri olabilir diye düşünüyorum.

Balata spreyi boyaya zarar vermez.
Buradan bianchi'ye sesleniyorum. Bu delikleri ne halt için koyduysanız kapadım. İnsan bunun yerine hidrolik deliği yapar iki tane :)

316635 dosyayı görüntüle
(Ek soru:Balata spreyi bisikletin boyasına zarar verir mi?)
Boyamak için askı deliği olabilir. Muhtemelen alt tarafı kapalıdır. Arkadaşım hem özelden soruyorsun hem buradan yapman gereken buradaki sorunun linkini bana özelden göndermek.

Bu delikler olmasa o borunun içi kapalı kalır, kaynak yapılırken çıkan gazlar borunun içinde kalır ve kaynak yerlerinin dayanımını azaltır. Kaynak zanaatinde içi kapalı boru istenmez. Sebebi bu.

Bu delikler olmasa o borunun içi kapalı kalır, kaynak yapılırken çıkan gazlar borunun içinde kalır ve kaynak yerlerinin dayanımını azaltır. Kaynak zanaatinde içi kapalı boru istenmez. Sebebi bu.
Bende boya askısına yer olsun diye düşünmüştüm.

Geri