Scudo Sports

kadro ve üst seviye parcalar

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
(link)
deore ruble 10km kullanıldı 25tl
(link)
ex vites kolları sorunsuz 80tl
(link)
ex arka aktarıcı sorunsuz 45tl
(link)
xt ön aktarıcı 35tl
(link)
(link)
lx aynakolu sıfır kadar temiz 115tl
(link)
(link)
(link)
sedona 781 kadro cok az kullanılmıştır gayet temiz 170tl
parcalarımda hiç bir sorun yoktur satma sebebim maddi sıkıntıdan bisikleti toplayamamış olmamdır tüm parcaları tek seferde alan olursa güzel indirim olacaktır tektek satılırsa pazarlık yoktur tek tek fiyatı 470tl yapmamtadır ciddi alcı olursa 400tl tüm parcalar için bu fiyat kargo ptt olarak bana ayittir forma fazla giremiyorum ö.m atarsanız sevinirim

Scudo
Kadronun boyunu biliyor musunuz?

Kadro kaç inç?
Rubleyi 9 saydım ama doğrumu?
Ayrıca kollar kaçlık sistem için?

aynakol resımlerınde sol kolun göbek cektırme kapağı gözukmuyor.Malum kapak cok kaybolan bır seydır ve piyasada bulunmuyor.var da resımler de mı gözukmuyor yoksa kayıp mı acaba.

bütün ürünler abdulrauf çavuşoglu arkadaşımız tarafından alınmıştır ilan kştlenebilir

@Black Winter Day

Bulunmadı :D
Bulunsada sadece içinde Hasan abiye gönderecek 50 lira+5 lira kadar havale ücreti gibi bir para ya vardı ya yoktu :D
Yanlış anlaşıldım galiba :D
Bu mesajı yazarken amacım başka merak eden arkadaşların tam anlamıyla sorularının cevaplanmasıydı :)

@Black Winter Day

Önemli değil hepimiz insanız abi.Hepimiz yapmıyor muyuz bunu?Farkında olmadan elbette kırıyoruz birbirimizin kalbini.Asıl erdem affetmekte.Darılmadım zaten.Sonuçta Türkçe lastik gibi bir dil.Nereye çekseniz uzuyor :)

@M.Burak KARADAĞ

kollar arka aktarıcı ön aktarıcı ruble 3x9 sistemdir

ürünlerin satışı gercekleşmemiştir ürünler tekrar satış ta

Ayrıca bütün parçalara 350 tl nakit veriyorum çaldırın ben ararım

Geri