Scudo Sports

kadro üstüne çanta yaptım

mfmayliba

Daimi Üye
Tepki
194
İsim
Ferruh
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Cube
Merhabalar hepinize.
Evde kullanılmayan eşyalardan kadro üstüne çanta yaptım .

Malzemeler
Eski Tripod çantam
20160820_120702.jpg
Eski defterimim dış kabı
20160820_120421.jpg
3-5 tane kelepçe
Aliexpresten 1,40 tl ye adopt suluk kafesi
Defter kabının yerine karton yapacaktım
sonra bunu gördüm . Bu ikisini kıvırıp çantanın içine koydum , kelepçe ile suluk kafesini kadroya sabitledim.
Yorumlarınızı bekliyorum.20160820_115141.jpg

Scudo
Benim tarzım değil ancak güzel durduğunu düşünüyorum. Bir de kafesin dönmemesi için bir şey ekledin mi altına?

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Fikir olarak güzel defter kabı dışında pimaş boru da kullanılabilir sağlam olur.Çift suluk yeri olan bisikletlerde bi suluk yerine bu çanta gibi alet kutusu yapılabilir istenilen desenli kumaş ile kılıf yapılıp şık bir görüntü oluşturulur.

• Beğen
Elinize sağlık, gayet güzel olmuş

• Beğen
@Volg etrafı şöyle bağladım dönmüyor.20160820_133047.jpg

• Beğen
Tepkiler: Volg
@mfmayliba
Mantıklı. [emoji3]

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bugün çanta olayını biraz daha abarttım sanki IMG_20180715_151325.jpgMantık olarak yine önceki gibi yaptım. Bu sefer zimba ile sabitledim. Zimbaladiğim yerleri de kağıt bantı ile kapladim, akşam daIMG_20180715_152335.jpg dışına kılıf yapacağım.
Arka plan çevresinin dağınıklığı için özür dilerim. Şu sınavdan kurtuldum her yeri düzenleyeceğim. Bisikletimi de temiz tutacağım.

Durdugunuzda üzerinde cıkıp ezmis olmuyor musunuz ? Bacak içi boyunuz ile kadro arasında o çantadan fazla mı mesafe vardı ? :)

@mariokaldato abi valla bunu buldum dedim aha yapıştır. Marker kalemle boyamayı düşünüyorum.

@Revolutions o çantayı bayadır kullanmadım ama bir kaç parmak oluyordu. Bir de kadro boyu biraz küçük galiba o yüzden pek problem olmadı :)

Geri