Scudo Sports

kadro soru işareti

Scudo
konuyu biraz daha açarmısın tam olarak ne demek istedin anlamadım bu bisiklet seninmi ?

bu kadro orjinal gibi gözükmüyor bence

@Mehmet Keten

dart 3 ü dün cikardik ustunden , simdi world cup bu kadroya oldu mu diyorum birazda .

Bisiklet on numara şu an. :) Param var değiştircem diyorsanız bir tane karbon kadro alabilirsiniz.Şu anki kadronuz bence güzel.Cube olduğunu görünce de insanların dikkatini çekiyordur.

@Ali İhsan

Detaylı resimmi varda bu konu hakkında yorum yapabiliyorsun :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
@fatih_brs

Bence detaylı resim ekle karar verelim ;)

@omertopaldemir

Ben yardımcı olayım arkdaşlar, farkı daha iyi anlamanız için. :)

http://img214.imageshack.us/img214/250/cubeyn6.jpg

Yalnız, bisikletinize yaptığınız her yeni bir değişiklikte ayrı konu açmaktansa, ilk açtığınız konunun üzerinden giderseniz eğer daha anlaşılır olacaktır. ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
selam,
bende cube almayi planliyorum ancak bazi sorularim olacak eger email imden bana ulasirsaniz konusmak isterim zira ozel mesaj atamiyorum..(kutsal forum kurallari) (atay.mehmetg@gmail.com)

Abi kisaca muhtesem olmus CUBE kadrolari ve bisikletlerini yakindan biliyorum degistirme gereksiz

Değiştirme isteği ihtiyaç mı yoksa "aksamlar değişti bu da değişsin" yaklaşımı mı?
"Çok ağır ve esniyor memnun değilim" derseniz ihtiyaç, "Karbon olsa daha iyi olmaz mı?" diye sorarsanız ikinci yaklaşım.

Beklenti önemli tabi.

SID WC'nin ve Cube LTD Comp'un ayni segmente hitap etmedikleri bir gercek. Bu kadronun su andaki versiyonu 1850 gr geliyor. SID WC segmentin en üst seviyesi, bir cok titanyum, karbon kadroda kullaniliyor.

Eger beklenti yaris performansi, hafif bir MTB ise, o zaman bu kadroyu degistirmekte fayda var.

Eger amac göze hitap eden bir MTB ise, bu kadro-masa ikilisinden daha cok birbirine yakisan ikili bulmak zor.

Bisikletiniz bu hali ile cok orjinal, bunu unutmamak gerek.

Görüntü olarak da tatminkar bir bisiklet. soru işaretleri yersiz. Karbon titanyum derdine de gerek yok sanırım. Keyifli sürüşler dilerim.

Geri