Scudo Sports

Kadro otoboyacıda kaç liraya boyanır?

Sanayide ustalar ufak iler ile pek uğraşmak istemez. O sebeptan yüksek fiyat veriri. Emsal vermem gerekirse 4 adet 17" otomobil jant boyama işlemini sökmesi takması uğraşı yüzünden 200-tl ye yapıyorlar. Anlayacağın 30 tl iyi fiyat hatta çok uygun bile diyebilirim.

Scudo
Rengini sevdim çok orjinal durmuş hadi hayırlı olsun :) Parlıyo mu o burdan belli olmuyor. Birde sticker yapıştırcanmı yoksa sade mi kullancan.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
@Ayhan Cihangir

Teşekkür ederim, Boyası Opel Metalik Gri, Güneşte sim gibi parlıyor işte fena değil , dediğim gibi amacıma uygun sticker düşünmüyorum ama Otomodifiyecide kadroya uygun bi nos çıkartması bulursam yapıştırabilirim. sadeliği seviyorum benim için amaç temiz görünmesi ve yolda sorunsuz gitmesi:)

Güzel olmuş, bende beğendim, her ne kadar sadeliği bende sevsemde bunu hafif birşeylerle hareketlendirmek iyi olur gibi düşünüyorum.

• Beğen
Sadelik iyidir, hele bu tip bisikletlere çok iyi gidiyor. Hareketlendirmek için sadece güzel orjinal bi yazı iyi gider diye düşünüyorum. Şöyle jantlarla uyumlu siyah üstüne sarı hiç fena durmaz.

• Beğen
@uğur kocaağa
kontrast olabilecek ve bu rengi gösterecek yazı (marka veya küçük isim soyisim,kan grubu gibi) veya Air brush uygulaması yapılabilir,tabi abartıya kaçmamak şartıyla.

@Nirvana28 uğur kocaağa isimli kullanıcı foruma en son 30 Temmuz 2020'de giriş yapmış.

Geri