Sanayide ustalar ufak iler ile pek uğraşmak istemez. O sebeptan yüksek fiyat veriri. Emsal vermem gerekirse 4 adet 17" otomobil jant boyama işlemini sökmesi takması uğraşı yüzünden 200-tl ye yapıyorlar. Anlayacağın 30 tl iyi fiyat hatta çok uygun bile diyebilirim.
http://img689.imageshack.us/img689/3704/grnt035k.jpg
Boyattım boyacı söz verdiği sürede boyamadığı için ve almaya gittiğimde tam kurumamış olduğu için bi kaç yerinde özellikle maşada hafif vuruk çizik tarzı durumlar oluştu yakından bakınca belli oluyor ama önemli değil, zaten boyatmadaki amacım temiz görünmesiydi.
Teşekkür ederim, Boyası Opel Metalik Gri, Güneşte sim gibi parlıyor işte fena değil , dediğim gibi amacıma uygun sticker düşünmüyorum ama Otomodifiyecide kadroya uygun bi nos çıkartması bulursam yapıştırabilirim. sadeliği seviyorum benim için amaç temiz görünmesi ve yolda sorunsuz gitmesi
Sadelik iyidir, hele bu tip bisikletlere çok iyi gidiyor. Hareketlendirmek için sadece güzel orjinal bi yazı iyi gider diye düşünüyorum. Şöyle jantlarla uyumlu siyah üstüne sarı hiç fena durmaz.
@uğur kocaağa
kontrast olabilecek ve bu rengi gösterecek yazı (marka veya küçük isim soyisim,kan grubu gibi) veya Air brush uygulaması yapılabilir,tabi abartıya kaçmamak şartıyla.